Annonce:
Annonce:

Derfor gik han: Barca-boss beskudt i sit hjem

- I nogen tid har min familie og jeg lidt i stilhed med trusler og angreb, fortæller Barcelonas netop afgåede præsident, Sandro Rosell

Trusler og et skudattentat mod familiens hjem vejede angiveligt tungt i Sandro Rosells beslutning om at træde tilbage som Barcelona-præsident (Foto: AP)
Trusler og et skudattentat mod familiens hjem vejede angiveligt tungt i Sandro Rosells beslutning om at træde tilbage som Barcelona-præsident (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Barcelonas netop afgåede præsident fortæller nu, at han for alvor har overvejet sin status siden december, hvor hans og familiens hjem i den catalanske hovedstad blev beskudt.

Episoden fandt sted i juleferien, da Sandro Rosell med sin kone og to teenagedøtre var ude, så ingen kom til skade. Da de vendte tilbage, fandt de skudhuller på ejendommen og ringede til politiet, som bekræftede, at mærkerne ganske rigtigt stammede fra et skudattentat.

Officielt: Barça-præsident går efter svindel-mistanke

Rosells kone, Marta Pineda, og hans forældre har siden forsøgt at overtale forretningsmanden til at træde tilbage fra sin post i fodboldklubben, fortalte han torsdag til de øvrige bestyrelsesmedlemmer under deres møde.

- Min familie er meget glad for min beslutning, sagde han til bestyrelsen.

Barça skal fremlægge Neymars kontrakt

Annonce:

Rosell, der er i søgelyset for svindel i forbindelse med købet af Neymar, brugte netop sin familie som en tungtvejende begrundelse for sin tilbagetræden, da han kort mødte pressen torsdag aften.

- I nogen tid har min familie og jeg lidt i stilhed med trusler og angreb, som har fået mig til at overveje, om jeg bragte min familie i farezonen ved at blive som præsident for Barcelona.

Rosell, der aldrig har yndet at tale med pressen, var frustreret over de forhørslignende spørgsmål, som han følte, han fik omkring Neymar-handelen under et pressemøde mandag, der egentlig skulle handle om det nye stadion på Camp Nou.

Barcelona overvejer statue af Messi

Rosell mener ifølge goal.com stadig, at han vil blive frikendt for beskyldningerne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ja, det leder til fascisme
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: