Simeone: Det gik ikke som planlagt

Diego Simeone havde håbet på et anderledes udfald i Copa del Rey-semifinalen mod Real Madrid, men havde alligevel forståelse for kampens resultat

Cristiano Ronaldo scorede to gange, og så vandt Real Madrid samlet 5-0 over bysbørnene fra Atletico (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo scorede to gange, og så vandt Real Madrid samlet 5-0 over bysbørnene fra Atletico (Foto: AP)

En abrupt og sur Diego Simeone var tydeligvis skuffet over, at hans Atletico Madrid-mandskab ikke formåede at forsvare deres Copa del Rey-titel, efter endnu et nederlag i det andet af to semifinalekampe mod Real Madrid.

Atletico blev samlet set slået 5-0 af lokalerivalerne Real Madrid, efter Carlo Ancelottis mandskab havde vundet det første opgør 3-0 på hjemmebane, mens to tidlige mål af Cristiano Ronaldo hurtigt dræbte enhver spænding og dermed chance for et comeback for Atletico hjemme på Estadio Vicente Calderon.

Simeone sagde, at det var hans mål at styre tempoet ved hjælp af en startellever pakket med midtbanespillere. Men de formåede aldrig at gøre den store forskel – især efter Ronaldos føringsmål.

- Man kan ikke gå ind til en kamp som denne med det formål at skulle lave fire mål med det samme, sagde Simeone ifølge FourFourTwo.

- Det var vores mål var at forsøge at vinde bolden tilbage og spille fodbold, ved at inddrage Koke, Sosa, Mario og Cebolla, mens Manquillo og Insua hjalp til på fløjen.

- Men tingene gik ikke, som jeg havde planlagt.

- Jeg var tilfreds med den måde, vi reagerede i anden halvleg, og det er ikke let at spille, som vi gjorde, efter alt det der var sket.

- Som træner kan jeg tage mange positive ting med fra kampen, og jeg er stolt af, at vi i anden halvleg spillede, sådan som jeg ville have os til at spille.

- Man er aldrig glad efter at være blevet slået ud af en turnering, og truppen er ikke glad, sagde han.

- Sidste år vandt vi cuppen, og i år nåede vi til semifinalerne. Vi kunne have gjort et par ting bedre, men i det mindste kæmpede vi.

0 kommentarer
Vis kommentarer