Dopinglæge: Real Madrid skylder mig penge

Eufemiano Fuentes har penge til gode hos Real Madrid, hævder han. Det er uvist, hvorfor klubben skylder penge

Eufemiano Fuentes har været afhørt i retssale i Madrid og erklæret, at han vil afsløre alt om sit dopingarbejde. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Eufemiano Fuentes har været afhørt i retssale i Madrid og erklæret, at han vil afsløre alt om sit dopingarbejde. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Den dopinganklagede læge Eufemiano Fuentes hævder, at den spanske storklub Real Madrid skylder ham penge.

Fuentes er mest kendt inden for cykelsporten, hvor han angivelig har hjulpet flere cykelstjerner med blodtransfusioner. Tilsyneladende har han også været i kontakt med de spanske fodboldmestre.

- Jeg er interesseret i at få de penge, som Real Madrid skylder mig, og de skal snart betales, siger Eufemiano Fuentes ifølge AFP til spansk radio.

Lægens advokat, Tomas Valdivielso, tilføjer, at pengebeløbet stammer fra 2007, 2008 eller 2009, men at han ikke kan huske det nøjagtige årstal.

Pengene skulle dog ikke have noget med den store dopingsag, Operacion Puerto, at gøre. Den debatteres i øjeblikket ved retten i Madrid, hvor Fuentes står anklaget for at have bragt den almene sundhedstilstand i fare.

Flere spanske medier spekulerer ifølge AFP i, at beløbet i stedet stammer fra en retssag, som Real Madrid har kørt mod den franske avis Le Monde i 2006. Le Monde skrev dengang, at Real Madrid og andre spanske klubber arbejdede sammen med Fuentes.

Eufemiano Fuentes afgav dengang vidneforklaring til fordel for Real Madrid, der modtog 300.000 euro eller 2,2 millioner kroner i erstatning fra den franske avis.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere