FC Barcelona ramt af FIFA-virus

Det spanske storhold kan for øjeblikket kun disponere over tre spillere

Indtil sidste uges 4-0 sejr over AC Milan var kritikerne hårde ved vikarierende FC Barcelona-træner Jordi Roura. Påstanden var, at jobbet var mere, end han kunne gabe over. Men Champions League-sejren lukkede munden på de fleste, og de, der måtte være tilbage, må indrømme, at opgaven i disse dage må siges at være overkommelig.

På grund af de forestående VM-kvalkampe er FC Barcelona-truppen stort set drænet for stjerner. Kun tre spillere disponerer Jordi Roura over til træning.

Hver eneste gang, landsholdene samles, er den spanske klagesang den samme: FIFA’s virus kaldes tilstanden, hvor storklubberne stort set affolkes. Dog er det første gang, at FC Barcelona kun har tre stjerner tilbage i folden.

Se også:

Se også: Messi-mania

Messi og Mascherano har sluttet sig til det argentinske landshold. Alexis til Chiles, Dani Alves til det brasilianske, Song til Camerouns og følgende til det spanske landshold: Valdés, Pique, Jordi Alba, Xavi, Iniesta, Fabregas, Busquets, Villa og Pedro. Og endelig er følgende syv udtaget til det spanske ungdomslandshold: Montoya, Planas, Bartra, Tello, Muniesa, Thiago og Deulofeu.

I øvrigt kan Messi og Mascherano se frem til et særdeles anstrengende rejseprogram. Foruden turen over Atlanterhavet og hjemmebane-mødet mod Venezuela skal det argentinske landshold til verdens højest beliggende hovedstad, La Paz i Bolivia.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere