FC Barcelona holder krisemøde

Øverst på dagens møde står cheftræner Tito Vilanova og køb af nye spillere

Tingene går ikke Messi og co's vej for tiden (Foto: AP)
Tingene går ikke Messi og co's vej for tiden (Foto: AP)

Ikke bare på banen skal der handles, hvis FC Barcelona skal drible sig ud af klubbens akutte krise. Også på ledelsesgangen arbejdes der på livet løs. I dag holdes, hvad man godt kan tillade sig at kalde et krisemøde.

Øverst på dagsordenen står Tito Vilanova. For at danne sig et overblik over, hvordan hans kræftbehandling forløber, besøgte præsident Sandro Rosell ham for nogle dage siden i New York. Planen er, at Tito Vilanova vender tilbage sidst i marts eller først i april. Det er ikke første gang, at han er ramt af kræft, men med den turbulens, der er opstået med vikartræner Jordi Roura, må man formode, FC Barcelona-ledelsen om ikke andet på det uformelle plan også vil drøfte Tito Vilanovas fremtid i klubben.

Se også:

Se også: Barcelona-stjerne: Det er bekymrende

Vurderes han tilstand til stadig at være ustabil, hvad de foreløbige meldinger heldigvis ikke tyder på, skal man måske hurtigst muligt i gang med at lede efter en ny cheftræner.

Med tre nederlag i de fire seneste kampe, to gange til Real Madrid og en gang til AC Milan, skal Sandro Rosell ifølge avisen Sport være bestyrket i, at man bliver nødt til at forstærke sig med flere spillere til sommer.

Det mest brændende ønske, hvad der vel i flere år ikke har været nogen hemmelighed, er at få fingre i brasilianske Neymar.

Og mere aktuelt er drømmen selvfølgelig at bringe sig tilbage på den sædvanlige vinderkurs ved om otte dage at eliminere AC Milan i Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere