Real Madrid-stjerne i vanvidskørsel

Real Madrid-stjernen risikerer fængsel eller gigantisk bøde efter at have kørt 216 kilometer i timen

Den 25-årige Real Madrid-stjerne Karim Benzema er en fartglad herre, og efter nederlaget til bundholdet Granada først i februar fik franskmanden afløb for sine frustrationer ved at trykke lidt for meget speederen.

Helt præcist blev han i de tidlige morgentimer den 3. februar af en politi-radar målt til at køre 216 kilometer i timen på en strækning, hvor det højest tilladte er 100 kilometer i timen.

Det skriver avisen El Pais med kilder i Real Madrid, som siger, at man først officielt vil forholde sig til sagen, når der er faldet dom.

Læs også:

Se også: Ronaldo: Nu gælder det Manchester United

På grund af Real Madrids pokalsemifinale mod FC Barcelona tirsdag fik han i første omgang udsat det berammede retsmøde. Men det ændrer ikke ved, at franskmanden kan se frem til at miste kørekortet i fire år, og dertil kommer en gigantisk bøde eller ligefrem en fængselsdom eller samfundstjeneste på tre-seks måneder.

En mulighed for at slippe billigere kan dog være, hvis Karim Benzema erklærer sig skyldig og dermed måske kun mister kørekortet i omkring otte måneder.

Se mere:

Se også: Messi sygemeldt efter pokal-lussing

Uden at have beviser tyder en del på, at også en anden Real Madrid-spiller var involveret i det natlige fartvanvid. Samme radar registrerende en Porsche komme flyvende med 260 kilometer i timen. Men på grund af farten var det ikke muligt at få klarhed over, hvem der sad bag rattet. Blot anfører El Pais, at flere Real Madrid-spillere er i besiddelse af en Porsche.

Karim Benzema, der flere gange har været impliceret i bil-ulykker og fartoverskridelser, kører i en Audi RS5 4,2 FSI med 450 hestekræfter.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere