Messi hylder brandvarm holdkammerat

- Han bliver bedre og bedre med årene, siger verdens bedste fodboldspiller om Andrés Iniesta

Messi er vild med Iniesta (Foto: AP)
Messi er vild med Iniesta (Foto: AP)

Lionel Messi er ganske vist mere opsigtsvækkende med sine foreløbig 35 sæsontræffere i La Liga, men den lille argentinske troldmand har bestemt også øjne for sine holdkammeraters kvaliteter. Og ikke mindst for de helt åbenlyse af slagsen, som Andrés Iniesta besidder.

Den 28-årige supertekniker, der så sent som i 2010 blev matchvinder i VM-finalen, har været slemt plaget af skader, men for tiden er han brandvarm. Ikke så meget som målscorer, hvor det hidtil i La Liga-sæsonen blot er blevet til to scoringer, men mere i rollen som oplægger. Iniesta er således noteret for ikke færre end 13 målgivende afleveringer i blot 17 optrædener i indeværende Primera División-sæson.

- Andrés gør alting godt. Han bliver bedre og bedre med årene, selvom han allerede har vundet alt, og jeg er ekstremt heldig at få lov til at spille på hold med ham, lyder roserne fra selveste Lionel Messi ifølge Revista Barca.

Se også:

Se også: 6-1! Barcelona gav middags-opvisning

Messi, der selv kan få det meste på en fodboldbane til at se legende let og elegant ud, nyder at se Andrés Iniesta udfolde sig, fortæller argentineren videre.

- Jeg elsker at se, hvad han gør på banen, hvad end det er i kampe eller til træning, fastslår Lionel Messi.

Iniestas cv fortæller i øvrigt historien om en spiller, der har haft en karriere lidt ud over det sædvanlige.

Han er – bl.a. – noteret for:

Fem spanske mesterskaber

To spanske pokaltitler

Tre Champions League-finalesejre

To verdensmesterskaber for klubhold

To europamesterskabstitler for landshold

Samt en enkelt VM-titel for landshold, da han med kampens eneste mål sørgede for den spanske sejr over Holland i 2010-finalen på sydafrikansk grund.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere