6-1! Barcelona gav middags-opvisning

Barcelona udspillede Getafe på kryds og tværs i søndagens tidlige kamp i den spanske liga

Thiago kom ikke på måltavlen - men det gjorde Lionel Messi. Igen. 35 mål er han noteret for i den spanske liga i denne sæson. (Arkivfoto: AP/Bernat Armangue)
Thiago kom ikke på måltavlen - men det gjorde Lionel Messi. Igen. 35 mål er han noteret for i den spanske liga i denne sæson. (Arkivfoto: AP/Bernat Armangue)

Selvom Barcelona-spillerne måtte tidligere op, end de plejer, voldte det dem ingen problemer at levere opvisnings-spil i søndagens middagskamp i den spanske liga, hvor de stillede op uden et par stamspillere som Xavi og Busquets.

Af hensyn til de asiatiske tv-seere var Barcelonas hjemmekamp mod Getafe placeret søndag kl. 12, og asiaterne fik noget at glæde sig over i form af til tider fortryllende Barcelona-spil i 6-1-sejren, der kunne og burde have været meget større.

Spænding var der til gengæld stort set intet af, idet Barcelona allerede efter 13 minutter var foran 2-0 på mål af Alexis og Lionel Messi efter fremragende afleveringer fra veloplagte Andres Iniesta, der var kampens helt store oplevelse.

Læs også:

Se også: Storspillende Ronaldo i Real-opvisning

Den spanske landsholdsspiller strøgede om sig med lækre afleveringer, og man kan kun blive imponeret over den spillelyst, Barcelona-spillerne disker op med gang på gang - selvom de meget let kunne være blevet trætte af den ene storsejr efter den anden mod hold, der nærmest ikke er i nærheden af at kunne true Barcelona-målet.

Alle Barcelona-spillere virkede veloplagte, og de kombinerede sig overlegent igennem Getafe-forsvaret gang efter gang, men især Lionel Messi var for en sjælden gangs skyld uskarp i sine afslutninger og brændte vel en håndfuld store chancer - og forpassede dermed muligheden for i dag at nå sit mål nummer 300 for Barcelona.

Blandet andet også Thiago, Alexis og David Villa kunne have øget Barcelona-føringen længe inden, det efter en lille times spil endelig lykkedes David Villa at score sit sjette sæsonmål til 3-0.

Læs også:

Se også: Baby-boom i Barça

Han er dermed sammen med Cesc Fabregas næstmest scorende Barcelona-spiller i ligaen i denne sæson - men Messi står alene for næsten halvdelen af Barcelonas ligamål med imponerende 35 af slagsen i 23 kampe.

Messi leverede også oplægget til 4-0-målet 12 minutter før tid, som Christian Tello sikkert satte ind fra kanten af feltet, men otte minutter før tid lykkedes det alligevel Barcelona ganske kortvarigt at ødelægge en del af feststemningen.

Jordi Alba kiksede sin hovedstødstilbagelægning, og så kunne Alvaro Vazquez reducere til 4-1.

I slutfasen gjorde Andres Iniesta det fortjent nok til 5-1, før Gerard Pique lukkede festen i overtiden til 6-1 - som Getafe nærmest kan være mest tilfreds med efter at være rundspilelt på kryds og tværs.

Barcelona øger med sejren forspringet i toppen af rækken til Atletico Madrid til 12 point, før madrilenernes udekamp mod Rayo Vallecano i aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere