Ronaldo laver selvmål i Real-choknederlag

De forsvarende spanske mestre misser et vigtigt skridt i jagten på at indhente førerholdet FC Barcelona

Ikke så meget som en eneste afslutning på Real Madrids mål havde Grenada. Men Ronaldo scorede selvmål og bundholdet vandt (Foto: AP)
Ikke så meget som en eneste afslutning på Real Madrids mål havde Grenada. Men Ronaldo scorede selvmål og bundholdet vandt (Foto: AP)

Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo scorede lørdag aften et sjældent selvmål, da den spanske hovedstadsklub overraskende tabte til lavtplacerede Granada i La Liga.

Ronaldo har allerede scoret 21 mål i denne sæson for Real Madrid, men i aftenens kamp headede han uheldigvis bolden i eget net efter 22 minutter - kampens eneste mål.

0-1-nederlaget betyder, at Real Madrids chancer for at genvinde det spanske mesterskab forsvinder endnu længere væk. Klubben er 15 point efter førerholdet FC Barcelona, som søndag kan udbygge forspringet med en sejr over Valencia.

Real Madrid havde ellers flere gode muligheder for at komme tilbage efter chokstarten mod Granada.

Læs også:

Se også: Messi amok i parkeringskælder

Træner Jose Mourinho lavede en dobbeltudskiftning og satte de to offensive spillere Karim Benzema og Jose Callejon på banen for at pumpe noget gejst ind i sit mandskab, men begge missede store målchancer mod slutningen af kampen.

Granada, der kæmper for at blive i Primera Division, fyrede for nylig træner Antonio Anquela efter en række skuffende resultater. Lucas Alcaraz er allerede udpeget som ny træner.

Real Madrid har nu tabt fem kampe i den spanske liga i denne sæson og spillet to uafgjort. Holdet ligger nummer tre i tabellen - fire point efter nummer to, Atlético Madrid, som stadig har en kamp til gode.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere