Ronaldo mod Messi: 2-2

Ronaldo og Messi strålede om kap i El Clasico, hvor de leverede alle mål i 2-2 kampen

Ronaldo scorede til 1-0 og 2-2. (Foto: AP)
Ronaldo scorede til 1-0 og 2-2. (Foto: AP)

07. okt 19:50 Barcelona - Real Madrid

LaLigaStadion: Camp Nou, Spanien Dommer: Delgado Ferreiro, Carlos
Barcelona
2
2
Slut
Real Madrid

Hullet i tabellen blev hverken mindre eller større.

Til gengæld voksede respekten om muligt til nye højder for verdens to største fodboldstjerner, og det er vel næsten fair at sige, at kampen mellem Messi og Ronaldo endte 2-2, før man nævner deres hold.

For de to genier stjal endnu engang billedet i El Clasico, hvor de angreb nye, personlige rekorder med deres respektive dobbeltscoringer.

Messi er med 17 scoringer i de berømte derby'er kun en fuldtræffer fra Alfredo di Stefanos rekord, og Ronaldo nettede såmænd for sjette gang i træk i det klassiske møde.

Med uafgjort mellem Barcelona og Real Madrid er førstnævnte stadig 'kun' otte point foran i Primera Division, men dermed er spændingen trods alt også bevaret.

Se også:

Se også: Mourinho før El Clasico: Jeg hader mit sociale liv

Real, med Özil tilbage i startopstillingen på bekostning af Kaka, lagde klart bedst ud, og Benzema fik den første chance men flugtede klodset langt væk, og kort efter gik Ramos til vejrs på et hjørnespark og headede lige forbi.

Der lå en scoring i luften, og den faldt i det 23. minut, da Benzema stak bolden ned i venstreside af feltet til fremstormende Ronaldo, der strakte sin venstre vrist og tordnede kuglen ind i det korte hjørne.

Det var såmænd portugiserens sjette scoring i træk i en Clasico.

Og to minutter senere burde Benzema have øget, da han efter et mønsterangreb blev spillet fri på kanten af det lille felt. Men han kom igen lidt i ubalance og fik ramt bolden så urent, at den sprang på stolpen, før Di Maria brændte riposten fra lige så tæt hold.

Den episode fik momentum til at skifte. Barcelona-spillerne fik bedre tag i bolden. Men der skulle en gave fra gæsterne til, før det gav udbytte.

Se også:

Se også: Mourinho: Spillerne har ændret sig

Efter en halv time sendte Pedro et indlæg ind i feltet, og herinde tabte Pepe, som det er set før, hovedet. Han oversatsede sit indgreb, og bolden dryssede ned foran en helt fri Messi, der kunne smække udligningen ind fra kort afstand.

Med de to stjerners scoringer kom statistikerne igen på arbejde. Det var tredje gang i træk og femte gang i alt, Ronaldo og Messi begge scorer i de berømte opgør.

Tito Vilanova havde med Puyol og Picquet ude med skader valgt at sætte Adriano ind i centerforsvaret ved siden af Mascherano, og efter 27 minutter fik han flere forsvarsproblemer, da Alves måtte trække sig ud med en skade. Martin Montoya kom ind i stedet.

Efter pausen kom der endnu mere gang i løjerne, og de to giganter var slet ikke tilfredse med en kasse hver.

Efter en times spil blev Messi fældet udenfor feltet, og de 25 meter var en afstand, som han selv kunne overskue at afslutte fra. Den lille argentiner skævskruede bolden over muren uden chance for Casillas.

Se også:

Se også: PSG-træner indrømmer Ronaldo-drøm

Den udfordring kunne Ronaldo selvfølgelig ikke sidde overhørig, så da Özil seks minutter senere spillede ham fri i feltet, scorede han fladt til 2-2.

Så var han kun en enkelt pind fra sit tredje hattrick på en uge, men derved blev det trods alt.

Martin Montoya kom nærmest på at blande sig i giganternes målshow, da han kort før tid sparkede lækkert til bolden, som prellede af på overliggeren.

1 af 2 Messi scorede til 1-1 og 2-1. (Foto: AP)
2 af 2 Ronaldo scorede til 1-0 og 2-2. (Foto: AP)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen