Barca-stjerne trodser eksperter - comeback trods leverkræft

Éric Abidal er på intens træningslejr i Pyrenæerne med hensigt på et comeback på førsteholdet

I FC Barcelona står man sammen om hinanden. Og når en holdkammerat bliver ramt af leverkræft, så stiller man sig lidt tættere sammen.

Med hjælp og støtte fra sine venner og holdkammerater i den catalanske storklub - og ikke mindst sin fætter, der kunne undvære godt og vel en halv lever - er Éric Abidal på vej tilbage mod førsteholdet.

I øjeblikket er han på en intens træningslejr i de spanske Pyrenæerne, nærmere betegnet Val d'Aran, sammen med Barcelonas førsteholds-fysioterapeut Emili Ricart, skriver Barcelona på deres hjemmeside.

Læs også:

Se også: Kræftpatient vil spille for Barcelona i efteråret

Abidal gennemgik en levertransplantation i april i år, efter han var blevet ramt af kræft i leveren. Og alle eksperter var enige om, at det betød enden på en ellers gloværdig fodboldkarriere. Men virkeligheden kommer altså til at vise sig at blive en helt anden.

Med Ricart og andre af Barcelonas læger og fitness-trænere er Abidal i gang med et stramt skema, der skal bringe ham tilbage i den form, som Barcelonas fans kender franskmanden for.

Programmet består bl.a. af lange gåture i bjergene i rask tempo, aerobics-øvelser og fodboldtræning med og uden bold.

Læs mere:

Se også: Nu får Abidal grønt lys til at spille

- Jeg er nødt til at tage det roligt. Jeg er stille og roligt gået i gang i træningscentret, og jeg har det godt. Jeg fortsætter og lad os se, om jeg ikke kan spille på Barcelonas bane inden december, sagde Abidal til Reuters i august.

- Det er målet, men hvis det først bliver senere, er det ikke noget problem. Målet er at komme tilbage, og det er et fint mål for mig, siger Abidal.

Lige nu er Éric Abidal i hvert fald på rette vej.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen