Politiet undersøger stadion-sabotage

Mourinho fik ikke sin vilje, da lokal-opgøret mod Rayo Vallecano måtte rykkes til i dag på grund af sabotage

Klubben offentliggjorde i aftes et billede af sabotagen, der var skyld i, at Ronaldo blev sendt tilbage på hotellet. (Foto: twitter/@RVMOficial/Marcamedia)
Klubben offentliggjorde i aftes et billede af sabotagen, der var skyld i, at Ronaldo blev sendt tilbage på hotellet. (Foto: twitter/@RVMOficial/Marcamedia)

Det er endnu uklart, hvorfor ukendte gerningsmænd skar kabler over til lysanlægget på Rayo Vallecanos stadion, Estadio de Vallecas, så Nicki Billes lokal-opgør mod mægtige Real Madrid måtte aflyses.

Da lyset skulle tændes en times tid før kampen, virkede langt de fleste af stadionanlæggets lamper ikke. Første teori var, at et voldsomt regnvejr over Madrid var skyld i problemet. Men hurtigt viste det sig, at flere elkabler til lysanlægget var skåret over.

Se også: Sabotage udsætter Real Madrid-kamp

Da man klokken 21.45 - et kvarter efter planlagt kampstart - endnu ikke havde fået repareret lyset, blev opgøret mellem rykket til mandag.

Rayo Vallecanos præsident raser over sabotagen:

- Det var ikke på grund af regnen, men kabler var skåret over. Vi ved ikke, hvem der har gjort det. Det er dét, vi nu skal undersøge, siger Raúl Martín Presa.

- Det er et kompliceret angreb på vores stadion, siger præsidenten, som betegner sabotagen som godt planlagt, fordi bagmændene var i risiko for at få alvorligt stød.

Politiet efterforsker lige nu sabotagen, og samtidig arbejder teknikere på at reparere anlægget.

Javier Tebas, vicepræsident for det spanske fodboldforbund, 'frikender' Rayo Vallecano og fodboldforbundet selv for problemerne.

- Vi kan ikke kontrollere vejret, slyngler og terrorister siger han til Radio Marca.

Endnu er der ikke noget bud på, hvem de skyldige kan være - og om sabotagen var rettet mod Real Madrid eller hjemmeholdet. Men Raoy Vallecanos fans - iøvrigt kendt for at tilhøre den absolutte venstrefløj - er under mistanke, fordi billetpriserne for nylig er blevet hævet.

Kampen afvikles i stedet i aften klokken 19.45. Et lille nederlag for Real Madrid, der ønskede kampstart allerede klokken 17 for at undgå en gentagelse.

Det modsatte Rayo Vallecanos ledelse sig af hensyn til klubbens fans - og fik altså ret af fodboldforbundet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen