Ronaldo skal være glad igen: Tilbydes gigant-kontrakt

Real Madrid vil tilbyde Cristiano Ronaldo en livstids-kontrakt, der skal gøre den triste stjerne glad igen. Og give ham en gigantisk lønforhøjelse

Cristiano Ronaldo har udsigt til en klækkelig lønforhøjelse. (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo har udsigt til en klækkelig lønforhøjelse. (Foto: AP)

Man skulle tro, at Cristiano Ronaldo har det som blommen i det berømte æg i Real Madrid.

Den portugisiske superstjerne har bragt mesterskabet tilbage til hovedstaden, hvor han både er elsket af tilhængerne og henter en løn i den absolut tunge ende af skalaen.

Men noget er alligevel galt. Således undlod Ronaldo som bekendt at fejre sine to mål i derby-sejren over Granada, og på det efterfølgende pressemøde lod han vide, at humøret kunne være bedre.

Siden fastslog han på Facebook, at det ikke var pengeproblemer, der havde sendt mundvigene i frit fald, og siden er der blevet gættet på alle tænkelige årsager til stjernens manglende glæde.

Se også: Ronaldo: Det handler ikke om penge Se også: Ronaldo: Det handler ikke om penge

Der er blandt blevet gættet på, at Ronaldo var utilfreds med, at Real Madrid - modsat FC Barcelona - ikke sendte topscheferne til UEFA's kåring af årets bedste spiller.

Uanset årsagen til portugiserens nedadgående humørkurve, så er Real Madrid-ledelsen parat til at handle hurtigt for at holde på Ronaldo, inden 'gribbene' fra PSG eller Manchester City melder sig på banen med lokkende tilbud.

Ifølge spanske Marca er præsident Florentino Perez klar til yderligere at forgylde Ronaldo med en vanvidskontrakt, der skal indbringe superstjernen godt 112 mio. kroner årligt i nettoløn.

Om det så er nok til at få smilet frem på Cristiano Ronaldos læber, må tiden vise.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen