Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Ronaldos klynk: 'Han er som et barn'

Trist Ronaldo er som et lille barn. Det mener Marcas fodbold-redaktør, som ikke tror på, at superstjernen skifter

Foto: AP
Foto: AP

- Nogle gange er han som et lille barn. Det går over om et par timer, et par dage eller nogle uger.

Den helt store historie i Spanien i dag er Cristiano Ronaldos humør. Real Madrids superstjerne jublede ikke efter sine to scoringer i 3-0 sejren over Granada, og han fortalte efterfølgende, at han er trist i Real Madrid.

Marcas fodboldredaktør, Pablo Brotons, lægger ikke skjul på, at Ronaldos surmuleri er den helt store historie i Spanien. Men han tror ikke på historien om, at Cristiano Ronaldo skulle have krævet at blive sat til salg.

- Selvfølgelig er det en stor historie. Men Cristiano Ronaldo er en meget speciel person. Nogle gange er han som et lille barn, siger Pablo Brotons til ekstrabladet.dk.

Ronaldo scorede de to første mål i søndagens 3-0 sejren, før han efter godt en times spil lod sig skifte ud med en mindre skade. Men målene blev ikke fejret.

- Jeg fejrer ikke mål, når jeg er ked af det, og det er tilfældet i dag.

- Jeg er trist, og klubben ved det, derfor fejrer jeg ikke. Folk i klubben ved hvorfor, sagde Ronaldo ifølge telegrambureauet AP.

Spansk fodbold - 3. sep. 2012 - kl. 08:21 Real og Ronaldo i krise: 'Jeg er trist i Madrid'

Ifølge spansk presse har Ronaldo holdt et møde med præsident Florentino Perez. Flere spanske medier skriver, at han vil væk fra klubben.

Det tror Pablo Brotons dog ikke på. Han tvivler også på, at Ronaldo forsøger at presse sig til en bedre kontrakt med Real Madrid. Det ville være meget uklogt under en stor spansk krise, mener Marcas fodboldredaktør.

- Folk må jo tænke, hvad de vil. Men under en kæmpe krise, hvis han håber at tjene flere penge... Jeg håber og tror ikke, at det er tilfældet.

I stedet handler Ronaldos nedtur om at han føler sig forbigået, er Brotons overbevist om. Senest fik Iniesta prisen for at være Europas bedste spiller i fredags, mens Ronaldo sad i salen og forsøgte at finde den rigtige grimasse.

- Alle priser går til Barcelona-spillere. Man kunne se, at han blev meget overrasket. Derfor er han nedtrykt, og det er derfor, jeg siger, at han er som et lille barn. Han vil have opmærksomheden, siger Pablo Brotons med henvisning til, at Messi snuppede prisen som Verdens bedste spiller.

- Giv det et par uger, dage eller endda timer. Så er han glad igen, gætter Marcas fodboldredaktør.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen