Pressemøde i Barça: Guardiolas exit offentliggøres i dag

Den spanske avis Sport er overbevist om, at Guardiolas exit fra FC Barcelona annonceres i dag

(Foto: AP/Manu Fernandez)
(Foto: AP/Manu Fernandez)

De spanske medier er ikke længere i tvivl: I det offentliggøres det, at Josep Guardiola stopper som træner i FC Barcelona.

Spillerne vil få beskeden til dagens træning, og først derefter bliver beslutningen givet videre til medierne og offentligheden.

Læs også:

Se også: Sejlivet rygte: Guardiola forlænger ikke med Barça

Den spanske avis Sport skriver i dag, at Guardiola officielt har give klubben og præsident Sandro Rosell besked om sin beslutning - og at alle tegn peger i samme retning; Guardiola stopper.

Klub-præsident Sandro Rosell skal i dag tale med medierne i anden anledning, og det er forventet, at han her meddeler Guardiolas beslutning - enten alene eller flankeret af Guardiola selv.

Læs mere:

Se også: Her er Barcelonas Plan B

Bestyrelsen prøvede i går i et sidste desperat forsøg på at holde på Guardiola og sikre kontinuiteten ved at udskrive en blanko-check til den populære træner, så han selv kunne bestemme sin løn.

Intet er dog hugget i sten endnu, og efter mødet mellem Guardiola og klubbens ledelse, blev alle enige om lige at sove på det - men de spanske medier mener altså at vide, at Guardiola står fast; Barcelona skal have en ny træner efter denne sæson.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere