Sejlivet rygte: Guardiola forlænger ikke med Barça

Flere spanske journalister er sikre på, at Guardiola ikke forlænger sin kontrakt med Barcelona, der udløber til sommer

I følge spanske journalister vil Guardiola forlade FC Barcelona. (Foto: AP/Jonathan Moscrop)
I følge spanske journalister vil Guardiola forlade FC Barcelona. (Foto: AP/Jonathan Moscrop)

Et sejlivet rygte må skræmme bukserne af alverdens Barcelona-fans; Josep Guardiola forlænger ikke sin kontrakt og stopper som træner i klubben.

Det mener flere spanske journalister at vide, og 'Pep' Guardiola vil meddele sin beslutning til klubpræsident Sandro Rosell på et møde senere i dag.

- Alt hælder mod et nej, men døren er ikke helt lukket endnu, skriver Mundo Deportivo under overskriften 'England lokker Guardiola'.

Læs mere:

Se også: 'Messi svigtede Barcelona'

Avisen kan også fortælle, at Manchester United har haft kontakt til Guardiolas agent gennem Martin Ferguson, Alex Fergusons bror.

Og indstillingen i avisen er klar; Guardiola ville elske livet som træner i Premier League, og englænderne vil elske Guardiola. Den engelske passion for fodbolden, Guardiolas offensive spillestil og hans respekt for modstanderne.

Læs også:

Se også: Groggy Pique med hukommelsestab

Guardiola antydede selv på pressemødet efter nederlaget til Chelsea i semifinalen i Champions League, at Barcelona-holdet har brug for fornyelse, uden dog at komme mere specifikt ind på, hvad fornyelse var i hans øjne.

I går holdt Sandro Rosell møde med sportsdirektør Andoni Zubizarreta, hvor de gik i gang med planlægningen af sæsonen 2012/13.

Se mere:

Se også: Guardiola tvivler på fremtiden

En af tingene de diskuterede var i følge spanske medier situationen med Guardiola, der endnu ikke har meddelt klubben, om han agter at forlænge sin kontrakt.

- Det forventes at afklaringen om Guardiolas fremtid kommer på plads inden længe og måske allerede i dag, lyder det i Sport.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere