Medie: Puyol overvejer at stoppe

FC Barcelonas anfører, Carles Puyol, kan ikke komme sig over sin knæskade og overvejer at stoppe karrieren, når sæsonen slutter

Ifølge Mundo Deportivo overvejer Barcelonas Carles Puyol at stoppe karrieren efter denne sæson (Foto: AP)
Ifølge Mundo Deportivo overvejer Barcelonas Carles Puyol at stoppe karrieren efter denne sæson (Foto: AP)

Carles Puyol er et koryfæ i FC Barcelona, men midtstopperens tid i den catalanske storklub kan være slut, når sæsonen ender.

Klubbens kaptajn overvejer nemlig at indstille karrieren efter denne sæson, fordi han har mere end svært ved at komme sig over en knæskade. 

Det er den normalt velinformerede - i det mindste hvad angår FC Barcelona - Mundo Deportivo, der skriver, at Puyol kan være færdig i topfodbold. Mediet spekulerer dog yderligerer i, at Puyol måske vil fortsætte karrieren i en mindre liga end den spanske første division og nævner Qatar som en mulighed. 

Se også: Agent: Barça-talent tæt på Arsenal

Men også den amerikanske liga, MLS, er i spil - ikke mindst, fordi den spanske midtstoppers kæreste, Vanesa Lorenzo, angiveligt har en lejlighed i New York.

Siden maj 2012 har Puyol haft tre alvorlige skader i sit højre knæ, og han missede blandt andet Spaniens triumf ved EM i Ukraine og Polen på grund af problemet med knæet.  

0 kommentarer
Vis kommentarer