Messi sparker Barça til tops

Lionel Messi sikrede Barcelona tre vigtige point i topstriden af Primera Divison med sin straffesparksscoring mod Espanyol

Foto: AP
Foto: AP

Med de seneste to runders resultater i Primera Divison er der i den grad vendt op og ned på topkampen. Real Madrid er røget ned på tredjepladsen efter to nederlag i træk, og det har i særdeleshed Barcelona lukreret på. Efter dagens 1-0-sejr over bysbørnene fra Espanyol er Barcelona nemlig helt i top i Primera Division - i hvert fald indtil Atletico Madrid har spillet senere lørdag.

Se også: Iniesta: Jeg havde en depression

Det så ellers ud til at blive en kamp, der bare ikke ville gå Barcelonas vej. De offensive spillere, specielt Neymar, brændte en række store tilbud, og i anden halvleg havde Gerard Pique tilmed bolden på overliggeren, uden at bolden ville ind. Men så tog en vis argentiner over, som han har gjort så mange gange før. Neymar blev et kvarter før slutfløjt nedlagt i feltet, og så stod Lionel Messi klar ved pletten. Den lille angriber scorede usvigeligt sikkert, og så kom Barcelona omsider, bedømt på chancer, i front.

Se også: Ancelotti melder Ronaldo klar til derby

I kampens afslutning røg Espanyols keeper Kiko Castilla tilmed ud, da han reddede Messis chip et par meter udenfor feltet, og med alle udskiftninger brugt måtte Javi Lopez tage opstilling i buret.

Se også: Valdes-skade åbner for Barcelona-forlængelse

1-0-stillingen holdt dog kampen ud, og så rykker Barcelona op på tronen i den spanske liga. Senere lørdag spiller Atletico Madrid mod Athletic Bilbao, mens Real Madrid møder Rayo Vallecano hjemme på Santiago Bernabeu.

0 kommentarer
Vis kommentarer