Zidane vil væk fra Real Madrid

Den franske assistent går efter at teste sine evner som cheftræner for sit eget hold og vil derfor væk fra Real Madrid til sommer.

Foto: AP/Andres Kudacki
Foto: AP/Andres Kudacki

Zinedine Zidane kan være fortid i Real Madrid inden længe. Franskmanden med de store meritter på banen er assistent for Carlo Ancelotti, men i bestræbelserne på at vise sine evner som chef frem, vil han videre i karrieren. Han vil være chef.

Real Madrid kan miste sin højt skattede assistent allerede til sommer, hvor han ifølge Marca vil søge større udfordringer som cheftræner i en ny klub. Det har allerede været fremme, at Monaco har udset sig Zinedine Zidane som kommende chef, og de vil muligvis allerede gå efter Zidane til sommer.

Se også: Fransk legende: Min søn får fodboldsucces

Det er ikke noget, som Real Madrid bryder sig om, for man ønsker i den grad at have Zidane tilknyttet i mange år fremover. Derfor vil president Florentino Perez også forsøge at overtale Zidane til at blive, men han kan ikke tilbyde ham en cheftrænerpost endnu, da man mener, Zidane stadig mangler erfaring.

Denne erfaring kan han få et andet sted, men det kan samtidig betyde, at Real Madrid ikke har den oplagte afløser klar, når Carlo Ancelotti på et tidspunkt drager videre.

0 kommentarer
Vis kommentarer