Diego Costa bekræfter: Her er min nye klub

Diego Costa bekræfter nu, at han skifter til Chelsea efter VM-slutrunden

Diego Costa er et genialt køb af Mourinho - men langt fra overraskende. Både Costa og Mourinho har nemlig samme spilleragent, fortæller Jacob Gaxe Gregersen i VM Med Attitude

Den officielle udmelding er ikke kommet endnu fra hverken Chelsea eller Atletico Madrid, så endnu kan man ikke sætte flueben ud for Diego Costas skifte til London, men der er ikke længere tvivl om, at den spanske landsholdsspiller skifter til Chelsea, når VM er færdigspillet. Mandag går angriberen selv ud og bekræfter, at han skal til England.

- Hvorfor har jeg valgt at spille for Chelsea? Jeg har længe haft et ønske om at spille i Premier League, og Chelsea er én af de bedste klubber i verden, så der er mange faktorer, der har fået mig til at træffe den beslutning, siger Diego Costa til goal.com.

José Mourinho er overbevist om, at det vil lykkedes ham og Chelsea at hente Diego Costa til klubben efter VM. (Foto: AP/Kirsty Wigglesworth) Premier League - 15. jun. 2014 - kl. 12:11 Mourinho om stjernekøb: Jeg skal nok få ham

Han fastslår, at handlen ikke er forhandlet helt på plads endnu, men at han ikke kan forestille sig, at der går noget galt.

- Det er ved at falde på plads. Tingene går den rette vej, og hvis de bliver ved med det, er det holdet, jeg vil spille for i næste sæson, lyder det fra Atletico Madrid-topscoreren.

Chelsea har angiveligt valgt at betale 262 millioner kroner, som er det beløb, der matcher Diego Costas frikøbsklausul. Dermed skal de to parter blot forhandle de personlige betingelser på plads, før handlen kan blive helt officiel. Det ventes at ske efter VM-slutrunden.

0 kommentarer
Vis kommentarer