Bild: Mandzukic til spanske mestre

Mario Mandzukic skifter de tyske mestre ud med de spanske ditto i næste sæson, erfarer tyske medier

Mario Mandzukic er på vej til Atletico. (Foto: AP)
Mario Mandzukic er på vej til Atletico. (Foto: AP)

Mario Mandzukic skifter Bayern München ud med Atletico Madrid i næste sæson. Det skriver tyske Bild, der mener at vide, at den kroatiske angreiber vil koste den spanske mesterklub omkring 165 milioner kroner.

Mandzukic ser ud til at komme i overskud i Bayern München, da klubben i næste sæson også råder over Robert Lewandkowski til angrebet, og Mandzukic indså allerede efter sidste sæsons afslutning, at han næppe ville komme til at spille nogen stor rolle i München i den kommende sæson. 

- Jeg mødte Karl Heinz Rummenigge inden den tyske pokalfinale, og jeg forklarede ham, at jeg gerne ville forlade klubben. Jeg har haft en fantastisk tid i Bayern München. Det er en stor klub, og jeg havde aldrig troet, at jeg ville væk og slet ikke på dette tidspunkt. Men lad os være helt ærlige. Jeg kan ikke udnytte mine evner under Guardiolas spilkoncept - lige meget hvor meget jeg prøver.

Sådan sagde Mandzukic til den kroatiske avis Sportske Novosti før VM-slutrunden. Mario Mandzukic nåede at score 48 mål i 88 kampe for Bayern München

Ifølge Bild er der tale om en femårig aftale.

0 kommentarer
Vis kommentarer