Bizar afsløring: Ronaldo skulle aborteres med øl

I en ny bog fortæller Cristiano Ronaldos mor, hvordan hun planlagde at abortere verdensstjernen

Cristiano Ronaldo var tæt på aldrig at blive født. (Foto: AP/Marcio Jose Sanchez)
Cristiano Ronaldo var tæt på aldrig at blive født. (Foto: AP/Marcio Jose Sanchez)

Det er langt fra alle børn i denne verden, der er lige ønsket af deres forældre.

Men det er nok de færreste, der faktisk er klar over, at verdens bedste fodboldspiller anno 2013, Cristiano Ronaldo, var tæt på aldrig at komme til verden i det herrens år 1985 - 5. februar for at være helt præcis.

Se også: Ti nominerede til Europas bedste fodboldspiller  

I en ny bog 'Mother Courage' ('En moders mod') afslører portugiserens mor, Dolores Aveiro, at hendes talentfulde søn skulle have være aborteret.

- Jeg ønskede at abortere, men lægen støttede ikke min beslutning, lyder det angiveligt i bogen ifølge engelske Independent.

Bogen kom i handelen fredag i Ronaldos hjemland Portugal.

Dolores Aveiro afslører samtidig, at hun forsøgte at abortere sin nu skudstærke søn ved en noget alternativ metode, efter lægen nægtede at hjælpe hende.

Se også: 'Racisme skyld i manglende priser til Yaya'  

Hun forsøgte tilsyneladende at skaffe Ronaldo af vejen ved at drikke varm øl, mens hun løb rundt i håb om at tabe fostret.

Den plan lykkedes selv sagt ikke. Og så kunne man ellers tro, at Ronaldo ville være godt gal i de glinsende vokslokker over sin mors abortforsøg for snart 30 år siden. Men sådan forholder det sig nu ikke helt, hvis man skal tro moderen.

- Da jeg fortalte ham om det, sagde han bare til mig: 'Hør her, mor. Du ville måske abortere mig, men nu er det mig, der styrer slagets gang herhjemme, sagde Dolores Aveiro i forbindelse med præsentationen af bogen. 

Se også: Matthäus til Real Madrid: I har sikret jer et geni  

Hvorfor Ronaldos mor ønskede at abortere ham vides ikke. Men det er tidligere kommet frem, at Ronaldos far, José  Aveiro, var alkoholiker og døde af sit misbrug som 52-årig.

Så måske var udsigten til ansvaret for at opdrage en knægt i Madeira for stort under de forudsætninger.

0 kommentarer
Vis kommentarer