Barcelonas sidste plan: Han kommer før Agger

Den danske forsvarsspiller Agger er nok en gang for på forsiden af de spanske sportsaviser. Men ikke som Barcelonas ønskespiller

Agger er ikke Barcelonas førsteprioritet, hvis man skal tro de spanske medier. (Foto: Jan Sommer)
Agger er ikke Barcelonas førsteprioritet, hvis man skal tro de spanske medier. (Foto: Jan Sommer)

Flere spanske medier har de seneste dage skrevet, at det ikke nødvendigvis er mange  støvlespidser, der mangler, før Daniel Agger kan skifte Liverpools røde dragt ud med Barcelonas spraglede kluns.

Spanske Sport har Agger direkte på forsiden ledsaget af overskriften:

'Den sidste plan'.

Her fører en stor hånd Daniel Agger ind på forsiden af avisen som klubbens andetvalg efter brasilianske Marquinhos fra Paris Saint-Germain, der ifølge den Barcelona-tro avis er den helt store forsvarsfavorit.

 

Se også: Brøndby kan tjene millioner på Agger-salg

Se også: Aggers valg: Barça eller Brøndby  

Barcelona-mediet Mundo Deportivo tror dog, at Barcelonas sportschef Andoni Zubizaretta og den nye træner Luis Enrique vil gøre et sidste forsøg på at hente andre forstærkninger end danskeren til det catalanske forsvar.

Under overskriften 'Barça snævrer forsvarssøgningen ind' skriver spanske Mundo Deportivo følgende:

Marquinhos eller Vermaelen

- Brasilianeren er stadig klubbens førsteprioritet.

- Arsenals belgier er et alternativ, som også er interessant for United og Liverpool.

Marquinhos jubler over en scoring for PSG (Foto: AP)
Marquinhos jubler over en scoring for PSG (Foto: AP)
 

Endnu en gang ser det altså ud til, at Paris Saint-Germains 20-årige brasilianer er den spiller, Barcelona er mest forelsket i, men den handel kan blive vanskelig at lande for catalonierne, da pariserne kun har haft ham i ét år og ikke har mange alternativer til landsmændene David Luiz og Thiago Silva.

Se også: Skifte nærmer sig: Så tæt er Agger på FC Barcelona  

Samtidig menes Marquinhos at koste mere end 300 millioner, hvis han overhovedet kan købes fri.

28-årige Thomas Vermaelen er så tilsyneladende Barcelonas andetvalg, hvis man skal tro avisen. Her kan catalonierne så få transferkonkurrence fra Manchester United og Aggers egen klub Liverpool.

Så alt i alt må det dog antages, at Agger er tættere og tættere på et Barcelona-skifte, da hverken Marquinhos eller Vermaelen ser ud til at blive nemme at vriste fra deres respektive klubber.

Spilllet om Daniel Aggers fremtid er i fuld gang. (Foto: Jonas Olufson) Sport og Spil Derfor kan Agger ende i Barcelona eller Brøndby  

0 kommentarer
Vis kommentarer