Åh nej! William Kvist-skifte i problemer

Elche har fået afslag på at overskride sit lønbudget

William Kvist har haft en svær tid i Stuttgart den seneste tid. Han var i foråret et smut forbi Fulham på en lejeaftale (Foto: PA)
William Kvist har haft en svær tid i Stuttgart den seneste tid. Han var i foråret et smut forbi Fulham på en lejeaftale (Foto: PA)

Intet transfervindue uden en dansk stjerne, der risikerer at få fingrene alvorligt i klemme.

Og denne gang er det William Kvist, der risikerer at strande i VfB Stuttgart netop som hans skifte til Elche virkede til at glide gennem.

Ifølge Ekstra Bladets kilder i Spanien, så har den spanske liga forening, LFP, afslået Elches anmodning om at indgå aftale med William Kvist.

Se også: William Kvist storsviner tysk legende

De spanske klubber er underlagt restriktioner omkring hvor mange midler de kan bruge på lønninger for at sikre en mere ansvarlig drift i klubberne.

Elche har ramt loftet for sit budget, og selv om William Kvist overgangen ikke er nogen stor sag efter spanske forhold, så har LFP blokeret overgangen - for nu.

Det er imidlertid ikke endegyldigt overstået for William Kvists vedkommende. Elche har stadig mulighed for at trimme lønningerne i de kommende timer, og der er stadig tiltro til, at handlen ender med at blive gennemført.

Men lige nu er William Kvist strandet i ingenmandsland.

0 kommentarer
Vis kommentarer