Ronaldo kritiserer Real Madrids indkøbspolitik

Verdens bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo er utilfreds med sin klubs håndtering af transfervinduet.

Ronaldo har døjet lidt med skader i opstarten, men var med i første kamp mod Cordoba. Mod Real Sociedad i weekenden sad han ude (Foto: AP)
Ronaldo har døjet lidt med skader i opstarten, men var med i første kamp mod Cordoba. Mod Real Sociedad i weekenden sad han ude (Foto: AP)

Cristiano Ronaldo træder som regel varsomt, når han udtaler sig til medierne, og derfor ligger der noget bag, når han mandag offentligt udtrykker utilfredshed med Real Madrids handlinger på transfermarkedet.

Verdens vel nok bedste fodboldspiller er utilfreds med, at klubbens ledelse valgte at sælge Xabi Alonso til Bayern München og Angel Di Maria til Manchester United. Også selv om klubben i stedet købte Toni Kroos og James Rodriguez.

- Jeg har en ret klar mening, men jeg kan ikke altid tillade mig at sige, hvad jeg mener, siger Cristiano Ronaldo ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ronaldo blev spurgt om sin holdning til Real Madrids ageren i transfervinduet, da han mandag aften optrådte ved et promotion-arrangement i byen Jerez i Spanien.

- Hvis jeg ikke passer på, hvad jeg siger, havner jeg på forsiden af avisen i morgen, og det ønsker jeg ikke.

Se også: Officielt: Real Madrid henter United-bomber

Se også: Vildt: Real Madrid knækket efter 2-0-føring

- Men hvis jeg var den, som bestemte, ville jeg nok ikke have gjort, som vi har gjort, siger han, inden han dog understreger, at hvis præsidenten mener, at han har gjort det rigtige, vil klubben og spillerne acceptere det og støtte ham.

Klubpræsident Perez har ellers brugt mange penge, og har gjort Real Madrid til en af de klubber i verden, som omsætter for flest penge.

I dette transfervindue har han hentet Toni Kroos og Angel Di Maria.

- Di Maria og Xabi var meget vigtige for os. De er her ikke mere, og vi må være glade for vores nye spillere.

- Med dem vil vores stil helt sikkert ændre sig. Spørgsmålet er, om det er til det gode eller det dårlige. Forhåbentlig til det gode, for det er spillere som er vant til et meget højt niveau. Det vil ikke være usædvanligt for dem at tilpasse sig hurtigt, siger Ronaldo.

Se også: Ancelotti efter Real-kollaps: Vi troede kampen var afgjort

Se også: UEFA kårer Ronaldo til årets spiller

0 kommentarer
Vis kommentarer