Real-stjerne frygtes ude i to måneder

Det kan koste Sami Khedira en ufrivillig pause på op til to måneder, at han mandag blev erklæret lårskadet under en træningssamling med det tyske landshold. Det skriver AS

Sami Khedira i VM-semifinalen mod Fernandinho og Brasilien. (Foto: AP)
Sami Khedira i VM-semifinalen mod Fernandinho og Brasilien. (Foto: AP)

Sami Khedira har fået en lidt trist start på tilværelsen i denne sæson for Real Madrid.

I de to første kampe i Primera Division er tyskeren startet på bænken, og tirsdag kom Khedira så endnu engang i et negativt fokus.

Under en landsholdssamling med det tyske landshold kom Khedira til skade med låret, og nu viser de efterfølgende undersøgelser sig, at den kan holde tyskeren ude af banen i længere tid.

AS skriver nemlig, at lårskaden kan koste Sami Khedira en pause på op til to måneder på sidelinjen. Real Madrid har også reageret på skaden ved at udsende en meddelse, hvori klubben skriver, at skaden først er opstået i forbindelse med landsholdstræningen, hvilket står i stærk kontrast til det tyske fodboldforbunds medicinske stabs mening.

De melder nemlig, at Khedira allerede ved ankomsten til landsholdet led under skaden, og at det var derfor, midtbanespilleren udgik fra træningen.

Sikkert er det i hvert fald, at Khedira er dømt ude af Tysklands to kommende kampe. Først er Argentina modstander i en gentagelse af sommerens VM-finale, før holdet den 7. september møder Skotland i den første EM-kvalifikationskamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer