Ballade i Madrid: Præsidenten sur på Ronaldo

Florentino Pérez er utilfreds med, at den portugisiske verdensstjerne kritiserede Champions League-vindernes indkøbspolitik - også træner Carlo Ancelotti ramt af præsidentens vrede

Real Madrid-præsident Florentino Pérez (th.) er sur på Ronaldo, efter den portugisiske verdensstjerne tillod sig at kritisere klubbens ageren på transfermarkedet (Foto: AP)
Real Madrid-præsident Florentino Pérez (th.) er sur på Ronaldo, efter den portugisiske verdensstjerne tillod sig at kritisere klubbens ageren på transfermarkedet (Foto: AP)

Der er ballade i Det Hvide Hus i Madrid.

Real Madrid-præsident Florentino Pérez er ifølge avisen Mundo Deportivo sur på Cristiano Ronaldo, fordi portugiseren har blandet sig i noget, som han - ifølge præsidenten - ikke burde blande sig i.

Verdens bedste fodboldspiller kom efter transfervinduet lukning med en forsigtig kritik af sin klubs gøren og laden på transfermarkedet.

- Hvis jeg var den, som bestemte, så ville jeg måske have gjort tingene anderledes, sagde Ronaldo med slet skjult hilsen til særligt salgene af Xabi Alonso (til Bayern München) og Ángel di María (til Manchester United), som portugiseren kaldte 'vigtige spillere for Real Madrid'.

Se også: Spansk ekspert: Falcao-lejr var desperate efter Real-skifte

Præsident Florentino Pérez kendte udmærket Ronaldos holdning, som ifølge Mundo Deportivo bliver delt af langt hovedparten af truppen.

Magtfulde Pérez lever med, hvad Ronaldo måtte synes om dette og hint, men han er vred over, at Ronaldo har luftet sin utilfredshed offentligt.

Cristiano Ronaldo og Carlo Ancelotti er ramt af Real Madrid-præsidentens vrede (Foto: AP)
Cristiano Ronaldo og Carlo Ancelotti er ramt af Real Madrid-præsidentens vrede (Foto: AP)
 

Også Real Madrid-træner Carlo Ancelotti skulle være ramt af præsidentens vrede. Pérez er utilfreds med, at Ancelotti ikke tager hensyn til, hvad der bliver tænkt i præsidentlogen på Estadio Santiago Bernabéu.

Se også: Real-stjerne frygtes ude i to måneder

Pérez kan ikke forstå, at James Rodríguez skal slås for sin plads i Real Madrids startopstilling, mens Carlo Ancelotti har svært ved at forstå, hvad Real Madrid skulle med den colombianske VM-stjerne.

Den italienske træner ønskede - ligesom spillerne - at holde fast i Ángel di María, der i sidste uge blev solgt for 559 mio. kr. til Manchester United.

Real Madrids sæsonstart

Real Madrids sæsonstart:

12. august: Real Madrid-Sevilla 2-0 (Den europæiske Super Cup)

19. august: Real Madrid-Atlético Madrid 1-1 (Den spanske Super Cup)

22. august: Atlético Madrid-Real Madrid 1-0 (Den spanske Super Cup)

25. august: Real Madrid-Cordoba 2-0 (La Liga)

31. august: Real Sociedad-Real Madrid 4-2 (La Liga)

Florentino Pérez er manden med magten i Madrid, og han styrer, hvem der skal ind og ud af klubben. Pérez skulle have gjort det klart, at han fortsætter med sin politik.

Se også: Barca-profil: Jeg kunne være taget til Napoli

Sergio Ramos, vicekaptajn hos Champions League-mestrene, faldt da heller ikke i samme fælde som Ronaldo, da han tirsdag blev bedt om at kommentere Real Madrids transfervindue.

Han fik derimod sendt et signal til portugiseren og viste sig som præsidentens mand.

Vicekaptajn Sergio Ramos har vist sig som præsidentens mand (Foto: AP)
Vicekaptajn Sergio Ramos har vist sig som præsidentens mand (Foto: AP)
 

- Vi har alle vores meninger, og det er fint. Jeg vil vil ikke begynde at dømme Cristianos eller nogen anden spillers ord.

- Vi tilhører en klub, og vi må efterleve reglerne i den klub. Jeg holder min mening for mig selv. Nu er ikke tidspunkt at drage konklusioner, sagde Sergio Ramos.

José Mourinho (th.) har grund til at være glad. Chelsea er transferens store vinder i Premier League (Foto: AP) Sport og Spil Her er dommen: Mourinho vandt transfervinduet

Utilfreds præsident
Real Madrid tabte den spanske Super Cup til mestrene Atlético Madrid og tabte i weekenden 2-4 til Real Sociedad efter ellers at have været foran 2-0.

Normalt går præsident Florentino Pérez ned i omklædningsrummet efter en kamp for at tale med spillerne, men det gjorde han ikke efter søndagens nederlag i San Sebastian.

Det bliver i spanske medier tolket som et klart signal om, at præsidenten er utilfreds med sæsonstarten, og Real Madrid er nu kun et nederlag til Atlético Madrid fra, at der er dømt krise i Det Hvide Hus.

Real Madrid møder 13. september de forsvarende mestre hjemme på Estadio Santiago Bernabéu. 

0 kommentarer
Vis kommentarer