Mourinho håber på Barcelona-succes

Chelsea-manageren afslører, at han beundrer den catalanske klubs nye træner, Luis Enrique

Chelsea-manager José Mourinho håber, at Luis Enrique får succes på trænerbænken i Barcelona (Foto: AP)
Chelsea-manager José Mourinho håber, at Luis Enrique får succes på trænerbænken i Barcelona (Foto: AP)

José Mourinho håber, at Barcelona får succes. Ja, du læste rigtigt...

Den tidligere Real Madrid-træner har været involveret i adskillige kontroverser med den catalanske klub og er blandt de mest hadede personer på Camp Nou i Barcelona.

Se også: Ballade i Madrid: Præsidenten sur på Ronaldo

Alligevel ønsker den nuværende Chelsea-manager, at Barça gør det rigtig godt i denne sæson. Årsagen til den overraskende melding hedder Luis Enrique, som er ny mand på trænerbænken i Barcelona.

Mourinho tilbragte fire år som tolk og assistenttræner på Camp Nou mellem 1996 og 2000, og Luis Enrique var blandt Mous absolutte favoritter.

- Han var ikke kun en af mine favoritter som spiller i min tid i Barcelona, men også som menneske. Jeg har en særlig beundring for ham.

Se også: Negredo: Hørte aldrig fra Real Madrid

- Han kunne spille på midtbanen, højre wing, venstre wing, nummer 10, centerforward, højre back, venstre back - ja, han var endda i stand til at stå i mål.

- Jeg ønsker, at han er glad, og jeg håber, at han gør det rigtig godt, siger José Mourinho, der torsdag mødte Luis Enrique ved en Champions League-trænerkonference i schweiziske Nyon.

Enrique gjorde det i sidste sæson så godt i Celta, at Barcelona-ledelsen valgte ham som afløser for argentinske Gerardo Martino.

0 kommentarer
Vis kommentarer