Real-præsident om Di Maria: Han var grådig

Florentino Perez mener, at argentineren burde have haft lavere krav, hvis han skulle blive i Real Madrid

Angel di Maria var for grådig for Real Madrid - så han skiftede til Manchester United. (Foto: AP/Alastair Grant)
Angel di Maria var for grådig for Real Madrid - så han skiftede til Manchester United. (Foto: AP/Alastair Grant)

Der har været godt gang i beskyldningerne fra både den ene og anden side, siden fodboldklubben Real Madrid for nylig solgte argentineren Angel Di Maria til Manchester United for omkring 560 millioner kroner.

Angel Di Maria har selv hævdet, at han blev solgt mod sin vilje, mens Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, har sagt, at offensivspilleren selv bad om at komme væk.

Se også: Ballade i Madrid: Præsidenten sur på Ronaldo

Nu melder Champions League-vindernes præsident, Florentino Perez, sig på banen, og han har ikke meget positivt at sige om Angel Di Maria.

- Han havde nogle lønkrav, som vi ikke kunne imødekomme, siger Florentino Perez ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Vi gav ham det bedste tilbud, som vi kunne, men han afviste det. Med undtagelse af Cristiano Ronaldo, som alle ved er verdens bedste fodboldspiller, så har ingen anden spiller en indkomst på det niveau, siger præsidenten.

Se også: TV: Hylder United-indkøb for denne præstation

Florentino Perez sørgede i stedet for at købe VM-topscoreren, James Rodriguez, i franske Monaco, da det stod klart, at det ikke var muligt at nå til enighed med Angel Di Maria.

Præsidenten lægger ikke skjul på, at han anser argentinerens krav for at være urealistiske.

- Hvis vi havde accepteret Di Marias økonomiske krav, så ville der have været en ulige behandling, og det ville have bragt den økonomiske stabilitet i klubben i fare.

- Da vi fandt ud af, at Angel Di Maria havde afvist vores tilbud, kiggede vi efter andre spillere og hentede James Rodriguez, siger Florentino Perez.

0 kommentarer
Vis kommentarer