Di Maria svarer igen: Real-præsident lyver

I går langede Real Madrids præsident, Florentino Perez, ud efter Angel Di Maria, fordi han var grådig. Nu svarer den nybagte Manchester United-spiller igen

Angel Di Maria svarer igen på den kritik, som Real Madrids præsident, Florentino Perez, er kommet med. (Foto: AP)
Angel Di Maria svarer igen på den kritik, som Real Madrids præsident, Florentino Perez, er kommet med. (Foto: AP)

Argentinske Angel Di Maria skiftede for et par uger siden fra Real Madrid til Manchester United, og i går sagde Madrid-præsidenten, Florentino Perez, at Di Maria krævede en løn på niveau med Cristiano Ronaldos for at blive i den spanske kongeklub.

Det får nu den hurtige kantspiller til at åbne munden i et regulært kontraangreb på Florentino Perez.

- Jeg har aldrig sagt, at jeg ville forlade Real Madrid. Det ville jeg aldrig. Under VM koncentrerede jeg mig udelukkende om turneringen, og jeg ved ikke, hvor historierne i den spanske presse kom fra, siger han til Radio America.

Se også: Real-præsident om Di Maria: Han var grådig

Han understreger, at Real Madrid ikke viste tegn på, at de ville beholde ham i klubben.

- Der var ingen, der sagde noget til mig eller mine repræsentanter om, at jeg skulle blive, så vi regnede med, at Real Madrid ville sælge.

- Jeg fik ikke noget endeligt tilbud fra Real Madrid inden VM. Min agent blev i Madrid, men vi har aldrig bedt om de beløb, der bliver snakket om. Det var en million euro, der skilte os ad i forhandlingerne, siger Di Maria.

Se også: TV: Hylder United-indkøb for denne præstation

Argentineren benyttede også chancen for at sende en ekstra stikpille af sted mod Real Madrid-præsidenten.

- Jeg havde aldrig noget med Florentino at gøre. Da jeg forlængede min kontrakt med klubben, var han ikke en gang til stede, siger han.

Manchester United betalte i underkanten af 600 millioner kroner for Angel Di Maria, der missede semifinalen og finalen ved VM i Brasilien med en skade.

0 kommentarer
Vis kommentarer