Desperat Ronaldo: Træner seks timer om dagen

Real Madrid-stjernen er på anlægget i Valdebebas, når de andre holder fri, og han håber at være klar til weekendens derby mod Atlético Madrid

Real Madrids Cristiano Ronaldo træner seks timer om dagen for at blive klar igen (Foto: AP)
Real Madrids Cristiano Ronaldo træner seks timer om dagen for at blive klar igen (Foto: AP)

Det er ikke kun foran spejlet, at Cristiano Ronaldo bruger meget tid.

Verdens bedste fodboldspiller er en sand træningsnarkoman og er nu ved at overgå sig selv. Igen.

Den skadede portugisiske megastjerne er ifølge den spanske sportsavis AS desperat efter at blive klar igen, og det betyder, at han træner seks timer om dagen på klubbens anlæg i Valdebebas.

Ronaldo blev skadet i den spanske Super Cup mod Atlético Madrid og har siden haft problemer med bl.a. det venstre baglår. Men nu skal et omfattende træningsprogram få den 29-årige portugisiske krop i tiptop forfatning.

Se også: Ballade i Madrid: Præsidenten sur på Ronaldo

I sidste uge startede Ronaldo på et specielt program af to gange tre timer om dagen.

Ronaldo træner på græs, i træningslokalet og i poolen, og det skal ikke blot få ham klar til lørdagens derby mod Atlético Madrid, men også sørge for, at kroppen er klar til en lang opslidende sæson.

Ifølge AS stopper Ronaldos arbejdsdag ikke efter de to gange tre timer på anlægget i Valdebebas.

Han fortsætter med at lave øvelser i det træningslokale, han har derhjemme, og dermed slår han Nicklas Bendtner, der ifølge eks-kæresten Julie Zangenberg ellers også skulle have trænet seks timer hver dag.

Lørdag havde Real Madrid-træner Carlo Ancelotti givet sine spillere fri, men Ronaldo mødte alligevel ind på træningsanlægget for at gennemføre sit marathon-program, og ifølge AS går det så meget fremad med fysikken, at portugiseren ventes at træne med resten af truppen enten tirsdag eller onsdag.

Se også: Ronaldo: Jeg kritiserede ikke Real Madrid

Dermed skulle der være en god chance for at se ham i derbyet mod de spanske mestre lørdag aften.

Ronaldo var ikke med, da Real Madrid før landsholdspausen tabte 2-4 til Real Sociedad, og Portugal kunne også godt have brugt ham søndag aften i EM-kvalifikationskampen mod Albanien.

Se også: Portugisisk mareridt i Danmarks pulje: Træner forklarer chok-nederlag

Portugiserne tabte sensationelt 0-1 og ligger dermed sidst i Danmarks kvalifikationsgruppe, som vi topper efter 2-1-sejren over Armenien.

0 kommentarer
Vis kommentarer