Ancelotti jagter løsninger efter ny Real-nedtur

Real Madrids italienske træner, Carlo Ancelotti, afslører, at der er brug for at der hurtigt bliver fundet en løsning på de problemer, som lørdag aften medførte til Real Madrids andet nederlag i træk

Carlo Ancelotti. (Foto: AP)
Carlo Ancelotti. (Foto: AP)

Real Madrid løb lørdag aften ind i endnu et skuffende nederlag, da de tabte 2-1 til Atletico Madrid.

Dermed har Real Madrid kun hentet tre point i sæsonens første tre kampe, og ligger i øjeblikket på en skuffende 12. plads i La Liga.

Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, erkender holdet ikke præsterede, som det var forventet, og der er brug for at finde en løsning på problemerne hurtigt.

- Vi er nødt til at analysere tingene og reparere dem hurtigt. Vores første halvleg var god, men i anden halvleg spillede vi langsommere og vi var ikke nær så agressive, siger Carlo Ancelotti til Goal.com.

En del af kritikken over Real Madrids skuffende resultater er blevet rettet mod Real Madrids 4-3-3-formation, men Carlo Ancelotti afviser, at det er der, problemet ligger.

- Der er ikke noget galt med systemet, men med vores mangel på intensitet. Det har ikke været en god start på sæsonen, men vi er kun i starten af sæsonen, og vi skal nok få løst situationen, siger træneren.

0 kommentarer
Vis kommentarer