Chok: Krohn vandt på Camp Nou!

Celta Vigo vandt på Camp Nou for første gang i 73 år

Den aregentinske angriber Joaquin Larrivey scorede sejrsmålet på Camp Nou. (Foto: AP)
Den aregentinske angriber Joaquin Larrivey scorede sejrsmålet på Camp Nou. (Foto: AP)
Følg Fodbold

Trods masser af chancer og en hidsig afslutning med powerplay omkring Celta Vigo-målet, måtte FC Barcelona lørdag aften notere sig sæsonens første pointtab på hjemmebane i ligaen.

Michael Krohn-Dehli og hans holdkammerater kom, så og sejrede på Camp Nou mod et Barca-hold, der havde det offensive super-trekløver Messi, Neymar og Suarez med fra start.

Barcelona havde fat i overliggeren nogle gange undervejs, og Celta-keeperen tog resten af det, der kom indenfor rammen fra de ikke voldsomt skarpe Barcelona-angribere.

Ville leje Messi midt under kampen

Og så slog Joaquin Larrivey til i den anden ende i det 55. minut, da han modtog en hælaflevering fra Nolito og satte 0-1 på tavlen.

Den danske landsholdsspiller Michael Krohn-Dehli spillede hele kampen på Celtas midtbane og udførte et stort løbearbejde, ligesom han fordelte spillet godt, når Celta Vigo blev mødt af Barcelonas hårde genpres.

Celta Vigo er dermed fortsat på 6. pladsen efter en fremragende sæsonstart, blot tre point efter Barcelona. Hjemmeholdet tabte et skridt i toppen, hvor det nu er Real Madrid, der fører foran Atletico Madrid.

Ronaldo bombede igen for suveræne Real

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind