Astronomisk beløb: Så meget byder Barça for supertalent

De spanske fodboldgiganter fra Barcelona har smidt et beløb på langt over en halv milliard på Juventus' unge superangriber Paulo Dybala

Juventus' 22-årige, argentinske stjerneskud, Paulo Dybala har sagt 'nej tak' til Barcelona og en masse millioner. Foto: AP/Massimo Pinca.
Juventus' 22-årige, argentinske stjerneskud, Paulo Dybala har sagt 'nej tak' til Barcelona og en masse millioner. Foto: AP/Massimo Pinca.

Barcelonas træner, Luis Enrique, og den sportslige ledelse mener tilsyneladende ikke man får nok mål med Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar på banen.

Det er der i hvert fald noget, der tyder kraftigt på. For ifølge mediet fourfourtwo og andre store, udenlandske medier som The Sun har Barcelona budt svimlende 80 millioner Euro - svarende til knap 600 millioner kroner - på Juventus' bare 22-årige supertalent, den argentinske angriber Paulo Dybala.

Desværre for catalonierne har de fået en stor, fed kurv af spilleren selv. 'Den gamle dames' nye darling, som kom til Juventus fra Palermo for en pris på cirka 240 millioner kroner, vil ikke til Barcelona lige nu. Det hævder indehaveren af det spilleragentbureau, der repræsenterer argentineren, Grupo Mascardi. Det skriver fourfourtwo.com.

- Det er sandt, at Barcelona de seneste måneder har været interesseret i Paulo Dybala - jeg mener, de har afgivet et bud på ham, der er dobbelt så stort, som det Juventus betalte for ham, siger Gustavo Mascardi, som samtidig afslører, hvorfor Dybala har afvist mægtige Barcelona og deres mange millioner fristelser.

Mange fristelser i transfervinduet

- Da jeg talte med Paulo og hans agent, Pierpaolo Triulzi, fik jeg set, at han virkelig er på rette vej. Spillerens første overvejelse var, at det er mere vigtigt for ham at samle erfaring og etablere sig i en klub, der giver ham muligheden for at spille og få succes på højeste niveau.

Dermed er der ikke meget, der tyder på, at Dybala tror på, at han kunne have fået lov til at løbe særligt meget på banen for Barcelona, når Neymar Suárez og Messi løber i vejen for en mulig startplads til argentineren.

Alligevel vil Gustavo Mascardi ikke afvise, at Dybala kan blive solgt i den nærmeste fremtid.

- Vil han blive i Juventus i lang tid? Transfermarkedet byder på mange fristelser, men Paulo har vist, at han ved, hvad han vil, siger Mascardi med henvisning til Paulo Dybalas beslutning om at blive i Juventus. I hvert fald for nu.

Paulo Dybala har i sin første sæson for Juventus spillet 46 kampe og scoret 25 mål. 

Samuel Umtiti i aktion for Lyon. Foto: AP Spansk fodbold Fransk klub bekræfter: Barcelona ved at købe EM-spiller

Nani bliver ny Valencia-spiller. Foto: AP. Spansk fodbold Simon Kjær-holdkammerat smutter til Spanien

Jorge Sampaoli overtager i Sevilla. Foto: AP. Spansk fodbold Krohn-Dehlis nye træner er fundet

Gareth Bale er helt uforvarende blevet fanget - sammen med Real Madrid - i Storbritanniens udmeldelse af EU. Foto: AP Spansk fodbold Real Madrid kan få stort problem med Brexit