Atletico afviser kendskab til transferforbud

Ifølge spanske medier har FIFA givet Real Madrid og Atlético Madrid samme transferforbud som FC Barcelona

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Spanske medier lagde sent tirsdag aften op til et chok i spansk fodbold.

Medierne mener at vide, at det internationale fodboldforbund FIFA har givet Real Madrid og Atlético Madrid det samme forbud mod at købe spillere, som forbundet tidligere har givet FC Barcelona.

Onsdag afviser en talsmand fra Atlético Madrid imidlertid, at de regerende spanske mestre skulle have modtaget besked om et forbud.

- Vi har ingen information om det. Vi har til enhver tid samarbejdet med FIFA om undersøgelsen, siger talsmanden til nyhedsbureauet Reuters.

- Vi er sikre på, at vi har optrådt korrekt. For alle licenser er først kørt igennem efter, at de er blevet godkendt af det madrilenske fodboldforbund og det spanske fodboldforbund, siger talsmanden videre.

De spanske medier har rapporteret, at FIFA mener, at de to klubber har forbrudt sig mod reglerne i forhold til køb og salg af spillere under 18 år. Den samme regel som sidste år gav Barcelona forbud mod at handle spillere i de næste to transfervinduer.

Barcelona kan således ikke handle med spillere før januars transfervindue til næste år.

Real Madrid har ikke svaret på en henvendelse fra Reuters. FIFA svarer til gengæld, at forbundet ikke har kommentarer.

- Vi kan ikke kommentere sager, som stadig er i gang. Ingen yderligere kommentarer vil komme ud på nuværende tidspunkt, forklarer en talsperson til Reuters.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere