Atletico-boss: Vi fortjener titlen

Atletico Madrid-boss Jose Luis Caminero mener, at hans klub fortjener titlen i Liga BBVA efter en stor sæson

Atlético Madrid har fortjent La Liga-titlen mere end Barcelona, mener Madrid-klubbens præsident. (Foto: AP/Francisco Seco)
Atlético Madrid har fortjent La Liga-titlen mere end Barcelona, mener Madrid-klubbens præsident. (Foto: AP/Francisco Seco)

I Champions League-semifinalen og stadige fornuftige muligheder for at hente titlen i den bedste spanske række. Denne sæson har for alvor været lovende for Atletico Madrid, der har vist store præsentationer på et konstant niveau. Klubben har sensationelt hentet FC Barcelona i toppen af Liga BBVA, og med bare fire runder igen er de to mandskaber helt lige med Real Madrid kun et enkelt point efter.

Det vild a også være helt fortjent, hvis det bliver Atletico Madrid, der løber med titlen. Det mener i hvert fald klubbens sportsdirektør Jose Luis Caminero, der hylder sit hold efter en stor sæson:

- Der er fire kampe tilbage i sæsonen. Vi ved, at vi skal vinde dem alle fire, hvis vi skal blive mestre. Så kommer det selvfølgelig an på, hvordan FC Barcelona gør det, men vi skal koncentrere os om at finde de fire kampe. Det har været en rigtig lang sæson. Jeg mener i den grad, at vi fortjener titlen efter den sæson, vi har haft, siger Caminero til Omnisport og understreger:

- Vi er et meget ambitiøst hold, og vi går efter at vinde alle de turneringer, vi er med i. Derfor vil det være vores målsætning at vinde både Liga BBVA og Champions League i denne sæson, udtaler sportsdirektøren.

Atletico Madrid har i denne sæson kun lukket 16 mål ind. Til sammenligning har FC Barcelona ladet 29 træffere passere.

21 kommentarer
Vis kommentarer