Annonce:
Annonce:

Atletico henter Porto-stjerne

Atletico Madrid har endnu ikke bekræftet et køb af Jackson Martinez, men nu offentliggør spilleren selv skiftet.

Jackson Martinez (t.h.) afslører, at han har skrevet under med Atletico Madrid. (Foto: AP)
Jackson Martinez (t.h.) afslører, at han har skrevet under med Atletico Madrid. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Atletico Madrid har længe jagtet en angriber, der kunne skabe fornyet kreativitet i den spanske hovedstad. Her har flere interessante navne været i spil, hvor favoritten dog på det seneste har været FC Porto-stjernen Jackson Martinez. Hidtil har klubben forholdt sig i stilhed omkring de mange rygter, men nu brydes tavsheden.

Martinez selv bekræfter nemlig, at han i den kommende sæson skal optræde i Atletico Madrid. Her har spilleren underskrevet en fireårig aftale for et beløb, der forventes at ligge i omegnen af 35 millioner euro. Udmeldingen kom fra colombianeren efter lørdagens Copa America-exit til Argentina:

- Jeg kan bekræfte, at jeg tager til Atletico Madrid. Jeg har skrevet under på en fireårig aftale med klubben, men jeg ved stadig ikke, hvornår de præsenterer mig. Jeg har oplevet en god fremgang, hvor jeg bliver ved med at lære og blive bedre som spiller. Jeg tager nu til Atletico, hvor jeg håber på at kunne bidrage og udvikle mig endnu mere, siger Jackson Martinez til den samlede presse i Vina del Mar og fortsætter:

- Nu håber jeg på, at jeg kan blive en ny succes fra Colombia. Det har en spiller som Radamel Falcao vist, og jeg kan ligeledes opnå store ting, slutter angriberen.

I Atletico Madrid er Jackson Martinez ment som en erstatning for Mario Mandzukic, der tidligere på sommeren sluttede sig til Juventus i Serie A. Han kommer til klubben efter tre år hos FC Porto.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: