Atlético leverer kæmpe pokal-fadæse

Atlético Madrid er færdig i den spanske pokalturnering i fodbold efter et 1-2 nederlag til Leonesa fra den tredjebedste række

Atlético Madrid lykkedes med at score et enkelt mål, men derfra gik det kun ned ad bakke.

Det er magre tider i storklubben Atlético Madrid, der har svært ved at følge med i den spanske mesterskabskamp og nu også må vinke farvel til pokalturneringen.

Højest overraskende tabte Atlético 1-2 på udebane til Leonesa, der til daglig spiller i Segunda Division B på tredjehøjeste niveau i det spanske ligasystem.

Sergio Benito sørgede for chokresultatet med syv minutter igen af den forlængede spilletid.

Atlético blev fanget i et kontrastød, og defensiven var i uorden, da et blødt indlæg fra venstre side fik lov at sejle hele vejen på tværs af feltet til Benito, som hamrede bolden fladt i mål.

Det var ellers storfavoritterne, der havde taget 1-0-føringen efter lidt mere end en times spil.

Angel Correa stod pludselig fri på kanten af feltet og sendte bolden konsekvent i nettet.

Det tidligere så forsvarsstærke Atlético-hold ligner dog ikke sig selv i øjeblikket. I lørdags tabte Diego Simeones tropper til nedrykningstruede Eibar, og heller ikke mod Leonesa kunne man holde målet rent.

Syv minutter før tid skabte en høj bold panik i Atléticos felt, og efter et par tilfældigheder kunne Julen Castaneda sende kampen i forlænget spilletid med et brag af en helflugter.

Pione Sisto scorede forgæves. Foto: Sergio Ruiz/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Dansk stjerne i kæmpe nedtur

Gareth Bale kommer ikke på lån i andre klubber, siger hans agent. Foto: SERGIO PEREZ/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Bale-agent afviser rygter: - Latterligt

10 kommentarer
Vis kommentarer