Atletico sælger Raul Garcia

Atletico Madrid har solgt Raul Garcia til Athletic Bilbao på en aftale gældende for de fire kommende sæsoner

Transfervinduet er gået ind i sine døende timer. Store aftaler lukkes, mens flere må vente helt til sidste sekund for at få afklaret sin fremtid. En af dem så ud til at blive Raul Garcia fra Atletico Madrid, der længe har været rygtet væk fra storklubben. Her skulle Athletic BIlbao stå klar med et lukrativt tilbud, som man hurtigt accepterede i den spanske hovedstad.

Mandag eftermiddag kan Atletico Madrid så melde, at man har solgt Raul Garcia. Midtbanespilleren forlader Madrid til fordel for Bilbao i de fire kommende sæsoner, hvor han mandag formiddag har gennemgåt det obligatoriske lægetjek. Aftalen bekræftes af Atletico Madrid, der takker spilleren for en succesfuld periode.

Se også: Skuffet verdensmester: Real Madrid tvang mig ud!

Succes er da også præcist, hvad Garcia har haft. Han har med Atletico vunder en titel i Liga BBVA, mens det er blevet til triumf i Copa del Rey, Super Cuppen, UEFA Super Cup samt Europa League. Garcia var desuden med på det hold, der i 2014 nåede Champions League-finalen, hvor man dog bittert tabte en tæt affære mod Real Madrid.

Athletic Bilbao har foruden at lande Garcia lavet en frikøbsklausul for spilleren. Denne lyder på 40 millioner euro. Midtbanespilleren er 29 år.

TV: Klasse-kasse fra Raul Garcia

2 kommentarer
Vis kommentarer