Av for h.....! Bidsk keeper stempler Messi

Barca-stjernen Lionel Messi fik i den grad kærligheden af føle i rivalopgøret mod Espanyol, da udeholdets målmand helt bevidst plantede sine knopper på argentinerens læg

Der er altid noget specielt over lokalopgør.

Stemningen på lægterne er i top, og på banen giver spillerne sig 100 procent. Det kan man i den grad sige, Espanyol og Barcelona gjorde, da de mødtes i den første af to kampe i 1/8-finalen i Copa del Rey onsdag aften.

Derbyet havde nærmest det hele - og lidt til - da Barcelona tæskede rivalerne med 4-1. De to mødtes for blot tre dage siden, hvor det lykkedes Espanyol at spille uafgjort i La Liga mod de store favoritter fra Barca med hårdt og kontant spil.

Og det spil havde de også tage med sig på Camp Nou, hvor dommeren, udover to udvisninger til udeholdet, måtte hive det gule kort frem hele 12 gange!

Se også: Svinestreger og mesterligt Messi-mål i hadsk kamp

Men manden i sort burde nok have præsenteret endnu en Espanyol-spiller for det røde kort, hvis han og de andre dommere havde været opmærksomme på en situation med Espanyols målmand og Lionel Messi ti minutter inden i anden halvleg.

Udeholdets keeper Pau López stod nemlig for en stor svinestreg, da han helt bevidst satte af med knopperne på læggen af Lionel Messi, der lå i græsset under ham.

Argentineren kom op i det røde felt efterfølgende og måtte stoppes af holdkammerat Luis Suárez, før det udviklede sig til infight mellem de to aktører.

Se den omtalte situation i videoen øverst i artiklen

Generelt var det et meget ondsindet derby mellem de to Barcelona-klubber, og følelserne fik også frit løb efter kampen.

Flere catalanske medier skriver, at der var klammeri mellem spillerne i tunnellen, og nogle af Barcelona-spillerne skulle angiveligt have taget kontakt til deres modstandere i udeholdets omklædningsrum.

Se også: Barcelona skuffede mod bidske lokalrivaler

Andrés Iniesta bekræftede i mixed zone, at der havde været en episode.

- Ja, der var en stor diskussion, da kampen sluttede. Der var mange følelser involveret, men der kammede ikke over, sagde Barca-stjernen ifølge Mundo Deportivo.

Espanyols Gerard López gav også sin version.

- Der var flere Barcelona-spillere, der ventede på os i tunnellen for at provokere, og vi holdt selvfølgelig ikke kæft. Senere var der nogle af dem, der ventede på os i vores omklædningsrum, udtalte han.

Det skal nok blive intenst (igen), når de to hold tørner sammen i returopgøret den 13. januar...

11 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere