Av min arm! Messi brækkede hånden på Real Madrid-fan

Lionel Messi var ganske atypisk uskarp og voldsom i weekenden mod Villarreal. Her sparkede han så hårdt, at han brækkede hånden på en tilskuer i forsøget på at ramme kassen

Lionel Messi var noget atypisk voldsom og upræcis mod Villarreal. Her brækkede han hånden på en Real Madrid-fan. (Foto: TV3 Sport)
Lionel Messi var noget atypisk voldsom og upræcis mod Villarreal. Her brækkede han hånden på en Real Madrid-fan. (Foto: TV3 Sport)

Hvis man er i tvivl, om Lionel Messi rent faktisk kan brænde, skal man bare se et klip, hvor argentineren losser til læderet og brækker hånden på en tilskuer under weekendens kamp mellem Villarreal og Barcelona.

Normalt er Messi skarp, når han sparker på mål. Men ikke søndag mod Villarreal. Efter et kvarters spil hamrede han bolden af sted fra distancen, og den fløj flere meter over mål og smadrede direkte ind i håndleddet på en stakkels tilskuer.

Se Messis vildfarne langskud, som lemlæster en tilskuers hånd, her eller øverst i artiklen:

Lægefolk og tilskuere samlede sig hurtigt om den sårede kvinde, der tydeligvis var i stor smerte. Hun så ud, som om hun var ved at besvime, mens hun krøb sammen.

Efterfølgende er hun blevet videointerviewet af spanske nCuatro, hvor hun viser en gipsindsvøbt arm frem. Samtidig kom det frem, at kvinden faktisk er Real Madrid-fan. Så hvis Messi havde dårlig samvittighed lige efter sit mislykkede forsøg, kan det være, at det er gået over nu, hvor han ved, hvem hun holder med.

Hvad den kvindelige Real Madrid-fan lavede til en Villarreal-Barcelona-kamp vides ikke. Men mon ikke hun fortryder sin tilstedeværelse.

Du kan se interviewet med kvinden, hvor hun viser armen frem, lige her.

30 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere