Avis: CR7 skrottet af supermodel

Supermodellen Irina Shayk har skrottet Cristiano Ronaldo efter fire år, skriver avisen Daily Mail

Ronaldo og Shayk i 2012. Nu er forholdet slut, drister den britiske tabloidavis Daily Mail sig til at hævde. (Foto: AP).
Ronaldo og Shayk i 2012. Nu er forholdet slut, drister den britiske tabloidavis Daily Mail sig til at hævde. (Foto: AP).

Millioner af kvinder og bøsser verden over ville slå ihjel for en nat i Cristiano Ronaldos favn, men den russiske supermodel Irina Shayk har nu ifølge avisen Daily Mail fået nok af at gnubbe sig op ad hans glinsende bryst og stenhårde sixpack.

Avisen skriver, at Shayk, som har dannet par med CR7 i fire år, har skrottet den portugisiske superstjerne. Det skulle være sket umiddelbart før, Ronaldo forleden for tredje gang i karrieren modtog den prestigefyldte Ballon d'Or - guldbolden - som bevis på, at han er verdens bedste fodboldspiller.

Se Irina Shayk smide kludene her

Lionel Messi måtte tage til takke med 2. pladsen som verdens bedste fodboldspiller. Til gengæld havde han godt selskab i form af fru Antonella Ruccuzzo Messi (Foto: Zuma Press) Intl. fodbold Ronaldo kom alene: Stjernerne luftede damerne

Hverken supermodellen eller boldkunstneren har bekræftet avisens historie, men Daily Mail mener dog at kunne konkludere, at bruddet er en realitet.

Dels mødte Shayk ikke op til kåringen af Ronaldo som verdens bedste forleden, og dels nævnte Ronaldo hende ikke i sin takketale. Det burde vel være bevis nok, men der er mere:

Shayk har ifølge Daily Mail desuden valgt ikke længere at følge Ronaldo på Twitter. Han har 32,8 millioner følgere, og Irina-pigen er ganske rigtigt ikke en af dem. Hun følger 32 personer og en hund, nemlig komikeren Chelsea Handlers gadekryds, Chunk.

Endvidere hæfter Daily Mail sig ved, at Irina Shayk i den seneste uges tid har været på strandferie alene, hvilket dokumenteres med et foto fra Shayks Instagram-profil.

Vinteren tilbringes under varme himmelstrøg. (Privatfoto) Intl. kendte Se smukke Irina Shayk lave striptease

Ifølge hjemmesiden goal.com afviser Shayks bagland, at man skal lægge noget i hendes fravær ved Ballon d'Or-højtideligheden. Det skyldtes alene 'arbejdsforpligtelser', lyder det fra Shayks pr-bureau.

Desuden, fastslår en talskvinde for bureauet over for goal.com, har Shayk aldrig været en af Ronaldos følgere på Twitter, og hun har derfor heller ikke valgt ham fra.

Disse oplysninger truer med at ødelægge den gode historie, men i det mindste har man så en undskyldning for at bringe flere billeder af de smukke mennesker.

1 af 6 Shayk i en fotoserie for Beach Bunny-badetøj offentliggjort i februar i år. (Foto: Target Press).
2 af 6 Shayk i en fotoserie for Beach Bunny-badetøj offentliggjort i februar i år. (Foto: Target Press).
3 af 6 Bagsiden af Irina Shayk i en fotoserie offentliggjort i august. (Foto: Target Press).
4 af 6 Irina Shayk i en fotoserie offentliggjort i august. (Foto: Target Press).
5 af 6 Irina Shayk i en fotoserie offentliggjort i august. (Foto: Target Press).
6 af 6 Ronaldo og Shayk i 2012. Nu er forholdet slut, drister den britiske tabloidavis Daily Mail sig til at hævde. (Foto: AP).
0 kommentarer
Vis kommentarer