Avis: Norsk supertalent beder Real Madrid om mere betænkningstid

16-årige Martin Ødegaard er fortsat et varmt navn på Bernabéu i Madrid

Det norske supertalent Martin Ødegaard har fortsat ikke besluttet sig for, hvor han fortsætter karrieren (Foto: AP)
Det norske supertalent Martin Ødegaard har fortsat ikke besluttet sig for, hvor han fortsætter karrieren (Foto: AP)

Det norske vidunderbarn Martin Ødegaard har noget af et luksusproblem. For hvem skal han vælge?

Barcelona, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Ajax, Bayern München og Real Madrid er blot nogle af de mange klubber, der gerne vil ha' fingre i Strømsgodset-spilleren, der onsdag fyldte 16 og derfor nu kan skrive kontrakt med en ny klub.

Tyske Bayern München har længe været en meget varm bejler, og formand Karl-Heinz Rummenigge har sagt til Bild, at der var gode chancer for, at sydtyskerne fik den eftertragtede norske signatur.

Martin Ødegaard ventes præsenteret i Bayern München onsdag (Foto: AP) Tysk fodbold Kraftige rygter: Super-talent til Bayern onsdag

Men det bliver ikke uden kamp, og ifølge Marca er Real Madrid fortsat inde i billedet.

Sportsavisen kan fortælle, at Martin Ødegaards far, der har holdt adskillige møder med Real Madrids bestyrelse, har kontaktet klubben og udbedt sig mere betænkningstid.

Ifølge Marcas kilder på Bernabéu har Ødegaard endnu ikke besluttet sig, og Champions League-mestrene skulle have foreslået nordmanden, at han deltager i næste sommers sæsonopstart i den spanske, inden han bliver lejet ud. 

Martin Ødegaard er Europas mest eftertragtede fodbold-teenager. (Foto: GodsetMedia) Tysk fodbold Bayern-boss: Vi snupper super-teenager

Martin Ødegaard har slået flere rekorder i 2014.

I april blev han den yngste spiller nogensinde i den norske liga, i august fik han som den yngste debut for det norske landshold, og i oktober blev han historiens yngste til at optræde i en EM-kvalifikationskamp.

0 kommentarer
Vis kommentarer