Avis: På vej til Premier League

FC Barcelona vil af med Martin Braithwaite, skriver den spanske avis El Mundo Deportivo. Danskeren kom til klubben i slutningen af februar

Ekstra Bladet gav tidligere på året fem årsager til, at Braithwaite også vil være at finde i Barcelona efter sommer. Video: Tariq Mikkel Khan, Ritzau/Scanpix. Producer: Lasse Brøndal
Følg Spansk fodbold

FC Barcelona hentede Martin Braithwaite ind som brandslukker uden for transfersæsonen, og nu er der ikke længere røg på Camp Nou.

Derfor vil storklubben af med den danske landsholdsspiller i det forestående transfervindue, skriver El Mundo Deportivo.

Avisen skriver, at FC Barcelona forhandler om et klubskifte for Martin Braithwaite, og der er flere interesserede klubber.

To af de varmeste bejlere er angiveligt Premier League-klubberne Everton og West Ham, og pilen peger mod England for Braithwaite, selv om der også er følere fra spanske klubber.

I sidste ende er bolden dog på Martin Braithwaites halvdel, og hvis danskeren ønsker sig en lang fremtid på Camp Nou, får han det. Han har nemlig fire år tilbage af sin kontrakt, og den kan han vælge at stå fast på.

Han har aldrig givet udtryk for andet end, at det er hans plan.

- Jeg er sikker på, at jeg bliver her i mere end fire et halvt år. Det er som jeg selv ser det. Lige nu ønsker jeg kun at spille og nyde det, samt at vinde titler med dette hold, for det er derfor, jeg er her, sagde danskeren til ESPN kort efter, at han havde skrevet under på kontrakten.

29-årige Martin Braithwaite har spillet 11 kampe for FC Barcelona siden sit skifte til storklubben, og han står noteret for en enkelt scoring.

Vil bygge vildt luksus-stadion
Klar for spansk storklub
Taler om grotesk situation  

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag