Avis: På vej til Premier League

FC Barcelona vil af med Martin Braithwaite, skriver den spanske avis El Mundo Deportivo. Danskeren kom til klubben i slutningen af februar

Ekstra Bladet gav tidligere på året fem årsager til, at Braithwaite også vil være at finde i Barcelona efter sommer. Video: Tariq Mikkel Khan, Ritzau/Scanpix. Producer: Lasse Brøndal

FC Barcelona hentede Martin Braithwaite ind som brandslukker uden for transfersæsonen, og nu er der ikke længere røg på Camp Nou.

Derfor vil storklubben af med den danske landsholdsspiller i det forestående transfervindue, skriver El Mundo Deportivo.

Avisen skriver, at FC Barcelona forhandler om et klubskifte for Martin Braithwaite, og der er flere interesserede klubber.

To af de varmeste bejlere er angiveligt Premier League-klubberne Everton og West Ham, og pilen peger mod England for Braithwaite, selv om der også er følere fra spanske klubber.

I sidste ende er bolden dog på Martin Braithwaites halvdel, og hvis danskeren ønsker sig en lang fremtid på Camp Nou, får han det. Han har nemlig fire år tilbage af sin kontrakt, og den kan han vælge at stå fast på.

Han har aldrig givet udtryk for andet end, at det er hans plan.

- Jeg er sikker på, at jeg bliver her i mere end fire et halvt år. Det er som jeg selv ser det. Lige nu ønsker jeg kun at spille og nyde det, samt at vinde titler med dette hold, for det er derfor, jeg er her, sagde danskeren til ESPN kort efter, at han havde skrevet under på kontrakten.

29-årige Martin Braithwaite har spillet 11 kampe for FC Barcelona siden sit skifte til storklubben, og han står noteret for en enkelt scoring.

Sådan er det tanken, Marbella FC's stadion skal tage sig ud. Foto: Marbella FC Spansk fodbold - 29. jul. 2020 - kl. 19:26 Vil bygge vildt luksus-stadion
Se også: Klar for spansk storklub
Se også: Taler om grotesk situation  
104 kommentarer
Vis kommentarer