Bale: Her er sandheden om mit og Ronaldos forhold

Gareth Bale slår fast, at han og Cristiano Ronaldo har det fint sammen, trods flere historier har fortalt det modsatte

Friends forever? Nja, måske ikke. Men forholdet mellem de to superstjerner er ikke så skidt, som pressen gør det til (Foto: AP)
Friends forever? Nja, måske ikke. Men forholdet mellem de to superstjerner er ikke så skidt, som pressen gør det til (Foto: AP)

De er Real Madrids to største stjerner, og de er samtidig også begge to klodens dyreste fodboldspillere, efter Real Madrid smed mere end 700 millioner efter dem.

Af samme årsag er næsten alle historier om Gareth Bale og Cristiano Ronaldo interessante, og især historier med dem begge, hvor de er uvenner, er lige til pressens forsider.

Spansk presse har derfor ivrigt spekuleret i, at de to superstjerner ikke kan sammen, at forholdet mellem dem er iskoldt, og at de to milliondrenge ikke taler sammen hverken til kamp eller træning.

 

Bales agent pustede selv en smule til gløderne, da han gav følgende citater til den engelske avis The Guardian:

- De går ikke ud og spiser sammen hver aften, men det går fint. Der er intet had imellem dem. Gareth er en stille fyr. De er hinandens totale modsætninger, men jeg tror, at Gareth kan lære en smule fra Ronaldo.

- Han (Bale) har nogle gode sponsor-kontrakter, men hele hans liv handler om at blive den bedste fodboldspiller i verden. Jeg tvivler på, at han vil være den bedste model  i verden eller den bedste undertøjssælger. Det er ikke ham, sagde Bales agent.

Cristiano Ronaldo (th.) er glad for James Rodríguez (tv.), men ikke for Gareth Bale, der undlod at spille portugiseren, der derfor gik målløs fra banen i Real Madrids 3-0-sejr over Espanyol (Foto: AP) Spansk fodbold Ballade i Madrid: Målløs Ronaldo rasende på Bale

Indirekte små stikpiller til Ronaldo, og det fik den spekulerende spanske presse til at lave historier om, at Ronaldo frøs Bale ud, i utilfredshed med agentens kommentarer.

Men nu afviser hovedpersonen selv alle de negative historier om han og Ronaldo. Portugiseren og waliseren har det fint sammen, slår Bale fast.

- Han taler engelsk, hvilket hjalp mig, da jeg lige var kommet hertil. Vi har også Premier League til fælles, og vi kommer godt ud af det med hinanden.

- Pressen finder på mange historier om, at vi ikke kan sammen, men vi har det helt fint. Vi har aldrig haft et problem med hinanden. Jeg har aldrig haft et skænderi med ham. Han er et meget, meget passioneret menneske på banen - det ved alle. Han er meget målrettet. Det får til tider folk til at opfatte det forkert. Vi har aldrig haft et problem, slår Bale fast i et eksklusivt interview med The Times.

Der er ingen tvivl om, at de spillere er vidt forskellige, og selvom waliseren altså afviser, at de har et dårligt forhold, plejer de to næppe stor omgang med hinanden. Det har Ronaldo tidligere bekræftet.

Mesut Özils transferdokument er det seneste, der er lækket hos Football Leaks (Foto: AP) Premier League Afslører alt: Her er hjemmesiden klubberne hader

- Da jeg var i Manchester og vandt Champions League, så var samtalerne med folk som Giggs, Scholes og Ferdinand begrænset til 'godmorgen', 'godaften'. Men når vi var på banen sammen, så var der totalt fælles forståelse.

- Jeg har ikke brug for at gå ud og spise med Benzema eller Bale. Det, der tæller, er, hvad der sker på banen.

I morgen spiller de to stjerner formentlig sammen i Champions League-semifinalen mod Manchester City, hvis ellers Ronaldo er blevet klar ovenpå den skade, der holdt ham ude af spillet i weekenden.

Se Ronaldo og Bale trylle i Real Madrids KÆMPE-sejr

21 kommentarer
Vis kommentarer