Bale risikerer monster-karantæne efter jubelscene

Gareth Bale kan risikere en karantæne på op til 12 spilledage for en jubelscene mod lokalrivaler

Bale sparker her Real Madrid på 3-1, jubelscenen herefter kan komme til at koste ham dyrt. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix.
Bale sparker her Real Madrid på 3-1, jubelscenen herefter kan komme til at koste ham dyrt. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix.

Gareth Bales jubelscene efter en scoring mod Atlético Madrid i den forgangne weekend kan ende med at koste waliseren dyrt.

Den spanske liga, Primera Division, har således bedt Det Spanske Fodboldforbunds konkurrencekomité om at kigge nærmere på Bales jubelscene mod Real Madrids lokalrivaler.

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Kampen blev spillet på Atlético Madrids hjemmebane, og Gareth Bale scorede til slutresultat 3-1.

Ifølge den spanske liga løftede waliseren efterfølgende sin højre arm "i et klart forsøg på at provokere fansene for efterfølgende at lave en gestus, der kan opfattes som vulgær og respektløs ved at bøje sin arm og slå til den med sin anden hånd".

Jubelscenen bliver i Spanien tolket som en fornærmende gestus kendt som "corte de mangas", der svarer til at vise folk sin langfinger.

Vurderer fodboldforbundets konkurrencekomité, at Bale med fuldt overlæg forsøgte at fremprovokere en aggressiv reaktion blandt Atlético Madrids fans, kan det koste waliseren en karantæne på mellem 4 og 12 spilledage.

Vurderes det, at Bale ikke skabte en aggressiv reaktion, men stadig havde til formål at provokere fansene, kan han få en karantæne på mellem én og tre spilledage.

Ramos modtog sit gule kort efter tacklingen på Dolberg. Foto: Wolfgang Rattay/Ritzau Scanpix. Champions League Ramos' store brøler: Nu trækker han i land

Cristiano Ronaldo skiftede i juli 2018 til Juventus.
Foto: Miguel Medina Italiensk fodbold Sådan røg Ronaldo til Juve

Que? Den kniber med det spanske for Gareth Bale. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Afslører overraskende detalje om superstjernen

39 kommentarer
Vis kommentarer