Bale slår til igen: Iskold overfor holdkammeraterne

Gareth Bale orkede ikke at se kampen mellem Real Madrid og Leganés færdig, så han smuttede før tid og gik glip af Luka Jovic' sidste scoring i 5-0-sejren

Gareth Bale smuttede tidligt og gik glip af Real Madrids sidste scoring. Foto: SUSANA VERA/Ritzau Scanpix
Gareth Bale smuttede tidligt og gik glip af Real Madrids sidste scoring. Foto: SUSANA VERA/Ritzau Scanpix

Det er ikke unormalt, at fodboldfans forlader stadion før tid for at undgå trafikken efter en stor kamp. Og den trend har en af verdens bedst betalte spillere tilsyneladende fået smag for.

Gareth Bale viste sig endnu en gang temmelig ligeglad med holdkammeraterne, da han skred efter 82 minutters spil i La Liga-kampen mod Leganés onsdag aften.

Bale sad på tribunen med en skade, men orkede altså ikke at se kampen færdigt - og missede blandt andet angriberen Luka Jovic' scoring til kampens slutresultat 5-0.

Som så ofte før blev Bale fanget af et tv-kamera, da han sneg sig ud. Denne gang af El Chiringuito TV.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Ifølge Marca har Real Madrid en regel om, at spillere på tribunen må forlade stadion efter 80 minutters spil, så i princippet foretog waliseren sig ikke noget, han ikke måtte. Det bekræftede Zinedine Zidane på sin egen måde efter kampen.

- Jeg talte med ham i omklædningsrummet (før kampen, red.). Hvis han gik tidligt, så er det, fordi han havde tilladelse til det, forklarede Zidane pressen.

Det tidlige exit er dog vand på Bale-kritikernes mølle.

Han er blevet beskyldt for at være uinteresseret i holdkammeraterne og for at gå mere op i at spille golf end fodbold. Så sent som for en måned siden fik Bale ballade, da han kom for sent til Champions League-kampen mod Club Brugge.

I sidste sæson var der ifølge Marca også adskillige eksempler på, at Gareth Bale forlod stadion, så snart han kunne tillade sig det.

Mandag afslørede Zidane, at Bale havde fået lov til at rejse til London, men årsagen vil man fortsat gerne holde privat. Spanske medier oplyser dog, at dagene i London blandt andet blev brugt til at holde møde med agenten Jonathan Barnett.

Gareth Bale lader til at være isoleret i den spanske storklub. Foto: JUAN MEDINA/Ritzau Scanpix
Gareth Bale lader til at være isoleret i den spanske storklub. Foto: JUAN MEDINA/Ritzau Scanpix
 

Gareth Bale er endnu en gang ude med en skade. Men klubben fortæller ikke, hvad der er galt med ham. Foto: JAVIER BARBANCHO/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Mystik om Real-stjerne: - Det er privat

Forholdet mellem Gareth Bale og Zinedine Zidane er ikke det bedste. Foto: PAUL WHITE/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Bale står til skideballe efter brøler: - Jeg skal tale med ham

Foto: SUSANA VERA/Ritzau Scanpix Spansk fodbold Efter ny episode: Nu har han fået nok

Alle favoritterne sagde nej, og derfor endte Esbjerg med at ansætte Lars Olsen. Foto: Darin Zammit Lupi/Ritzau Scanpix Sport og Spil Presset af afslag: Chefen sat totalt skakmat

24 kommentarer
Vis kommentarer