Ballade i Madrid: Målløs Ronaldo rasende på Bale

Cristiano Ronaldo fik ikke scoret i Real Madrids 3-0-sejr over Espanyol og var stærkt irriteret på sin holdkammerat Gareth Bale, der burde have spillet ham fri

Se højdepunkter fra kampen her. (Video: SNTV)

– Puta!

Cristiano Ronaldo skreg sin frustration ud og værdigede ikke Gareth Bale så meget som et blik.

Verdens bedste fodboldspiller var tosset, og det var han også, da der blevet fløjtet af på Bernabéu. Den 29-årige portugiser gik direkte i omklædningsrummet og havde bestemt ikke lyst til at fejre noget som helst.

For selv om Real Madrid slog Espanyol 3-0, var det ingen god dag for Cristiano Ronaldo. La Liga-topscoreren scorede ikke og vil formentlig mene, at det var Gareth Bales skyld.

FC Barcelona-manager Luis Enrique er havnet i lidt af et stormvejr, og ifølge flere spanske kilder kan han være på vej væk fra den catalanske klub. (Foto: AP) Spansk fodbold Barca-træner i modvind: Vil ikke hælde benzin på bålet

Tyve minutter før tid var de to Madrid-missiler alene igennem, og Bale burde have spillet på tværs til en helt fri Ronaldo.

Men waliseren sparkede i stedet svagt forbi den ene stolpe og fik Ronaldo til at bande højlydt.

Portugiseren er heller ikke vant til at forlade Bernabéu uden at have scoret.

Han havde før opgøret mod Espaynol scoret i 17 ligakampe i træk på hjemmebane, men måtte nøjes med en assist mod Barcelona-klubben.

Ronaldo lagde op til James Rodríguez 1-0-scoring i starten af kampen, inden Gareth Bale tordnede 2-0 ind bag en chanceløs Casilla i Espanyol-målet

I 2. halvleg fik Real Madrid smidt Fábio Coentrão ud, men fortsatte dominansen, og et kvarter før tid scorede Nacho til 3-0.

Messi nægter at sidde på bænken, og det kan ende med at koste Luis Enrique jobbet som Barca-træner. (Foto: AP) Spansk fodbold Ex Barca-spiller: Messi vil ikke acceptere rotation

Men det er ikke det, kampen vil blive husket for.

Den vil blive husket for selviske Bale, der trods sin smukke scoring ikke er nogen populær mand på Bernabéu i øjeblikket.

Real Madrid-tilhængerne buhede ad ham sidst i opgøret og viste med al tydelighed, at de er med Ronaldo, der i denne sæson har scoret 26 gange i La Liga.

Med sejren lægger Real Madrid yderligere afstand til forfølgerne Barcelona og Atlético Madrid.

Champions League-mestrene har et forspring på fire point til de to klubber, der søndag aften tørner sammen på Camp Nou i Barcelona.

0 kommentarer
Vis kommentarer