Annonce:
Annonce:

Ballade i Real Madrid: Ronaldo-fest splitter truppen

Real Madrids spanske stjerner er rasende over Cristiano Ronaldos fødselsdagsfest timer efter 0-4 ydmygelsen mod Atlético

Ronaldo var i hopla til sin egen fest, hvor han også fik sunget for sine gæster. (Instagram @kevinrolandkr)
Annonce:
Følg Fodbold

Flere af Real Madrids stjerner vågnede op med tunge tømmermænd søndag i mere end en forstand.

Det ydmygende 0-4 nederlag til lokalrivalerne Atlético de Madrid lørdag eftermiddag gjorde stadig ondt i krop og sjæl på spillerne.

Se alle fire mål i Atleticos ydmygelse af Real Madrid. (SNTV)

De kunne samtidig konstatere, at den spanske presse og fansene rasende havde kastet sig over, at Cristiano Ronaldo holdt sin store 30 års fødselsdagfest blot få timer efter nederlaget med deltagelse af adskillige fra Real-truppen.

TV: Ronaldo festede efter derby-ydmygelse

Den store spanske sportsavis Marca melder om, at især Real Madrid-truppens spanske profiler er skuffede over, at Ronaldo gennemførte den planlagte fest ovenpå et så sviende nederlag. Atléticos største over Real Madrid siden 1987.

Annonce:

Angiveligt forsøgte anfører Iker Casillas at få Ronaldo til at aflyse festen, da spillerne skulle køres i bus væk fra Vicente Calderón men uden held.

Ingen af de spanske spillere som Iker Casillas, Sergio Ramos, Jesé, Arbeloa, Isco og Carvajál deltog i festen, fordi de vurderede, at det ville være respektløst over for de skuffede fans.

Ronaldo trods fiasko: Vi er meget bedre end Atletico

Derfor har det givet dårligt klima i spillertruppen, at der lørdag nat dukkede adskillige billeder op af Cristiano Ronaldo med høj hat og bredt smil med flere spanske kendisser, der deltog i festen.

Andre Real Madrid-stjerner som James Rodriguez, Pepé, Keylor Navas, Marcelo, Khedira og Modric var også til stede, angiveligt i højt humør.

Der vil derfor være et spillermøde i løbet af mandagen, hvor Real Madrid-truppen skal have luft for de interne frustrationer vedrørende både indsatsen i ydmygelsen og ikke mindst omkring den store fødselsdagsfest.

James Rodriguez, Kevin Roland og Cristiano Ronaldo til Real Madrid-stjernens fødselsdag. (Instagram @kevinrolandkr)
James Rodriguez, Kevin Roland og Cristiano Ronaldo til Real Madrid-stjernens fødselsdag. (Instagram @kevinrolandkr)

Annonce:

Ronaldos superagent Jorge Mendés blev søndag aften tvunget på banen for at forsvare beslutningen om at gennemføre festen.

- Cristiano var vred og nedtrykt over nederlaget, men han kunne ikke bære at aflyse festen. Familie og venner fra hele verden var fløjet ind kun til denne lejlighed. Der var 40 børn til festen, som havde glædet sig så meget. Så han gjorde det rigtige, men hans smil på billederne fra festen var lidt falsk, for han var virkelig ked af det, og ville egentlig nok helst være alene, sagde Mendes i radioprogrammet El Larguero på Cadena Ser.

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: