Banker Real Madrid til tops

Raphaël Varane og Karim Benzema scorede, mens Ferland Mendy så rødt, da Real Madrid slog Espanyol 2-0

Benzema jubler over scoring. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Ritzau Scanpix
Benzema jubler over scoring. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Ritzau Scanpix

Det var franskmænd, der indtog centrale roller i nøgleaktionerne, da Real Madrid lørdag eftermiddag skød sig til tops i Spaniens bedste fodboldrække med en 2-0-sejr hjemme over Espanyol.

Således blev begge hjemmeholdets mål scoret af franskmænd, mens en tredje Real-franskmand så rødt i slutfasen.

Real Madrids franske cheftræner, Zinedine Zidane, kan være tilfreds med både sine landsmænds aktioner i kampen og med de øvrige Real Madrid-spilleres indsats.

Skulle Zidane ønske sig noget mere udover de tre point, så var det nok, at spændingen var blevet punkteret noget før.

Real Madrid virkede til at være i kontrol, og det stjernespækkede mandskab kom lystigt frem til chancer og skød flittigt på mål.

Real-jubel. Foto: JAVIER BARBANCHO/Ritzau Scanpix
Real-jubel. Foto: JAVIER BARBANCHO/Ritzau Scanpix
 

Der skulle dog gå 79 minutter, før Karim Benzema lavede det 2-0-mål, der for alvor gav topholdet ro på og reelt sikrede den fjerde ligasejr på stribe.

I slutningen af første halvleg havde forsvarsspilleren Raphaël Varane åbnet målscoringen, da han var listet med frem og på bedste angribermanér sendte bolden i mål med venstrebenet, da en stor chance pludselig opstod.

Real Madrid måtte spille de sidste otte minutter med en mand i undertal. Venstrebacken Ferland Mendy modtog sit andet gule kort, da franskmanden klodset kom for sent i en tackling.

FC Barcelona kan generobre førstepladsen lørdag aften med en hjemmesejr over Mallorca.

Se også: Dum dansk hovedrolle

Arsenal har store problemer. Foto: EDDIE KEOGH/Ritzau Scanpix Premier League - 7. dec. 2019 - kl. 10:42 Historisk ringe: Rød alarm

Kim Brink leverede sit svendestykke, da han forberedte sig til - og orkestrerede sit mandskab til den legendariske sejr i Madrid. Foto: Lars K. Mikkelsen/Ritzau Scanpix Sport og Spil Sad på lokum hele natten før miraklet i Madrid

0 kommentarer
Vis kommentarer